Canal Digital

Canal Digitals kunder får TV3 og TV3 PULS

TV3 TV3 Puls Canal DigitalEn historisk aftale på tv-markedet sikrer alle Canal Digital Danmarks kunder adgang til TV3 og TV3 PULS. Kanalerne planlægges lanceret den 5. februar, og vil sammen med et komplet udbud af samtlige TV 2-kanaler og SBS-kanaler sikre Canal Digitals kunder det mest populære danske tv-indhold på markedet.   

Satellit-tv udbyderen Canal Digital har på ganske kort tid styrket sin indholdsposition kraftigt. I løbet af de sidste to måneder er der indgået aftaler om distribution af TV3 Sport 1(det tidligere TV 2 SPORT), alle TV 2 kanalerne incl. den nye TV 2 FRI samt TV3 og TV3 PULS.  

Aftalerne betyder, at Canal Digitals kunder kan se frem til kendte programmer som Paradise Hotel, Master chef og Luksusfælden, samt en række attraktive sportsrettigheder på TV3 Sport 1 som fx Champions League fodbold, endnu mere Superliga fodbold, NFL, Ishockey VM og Wimbledon tennis. Sammen med øvrige stærke sportskanaler som 6’eren, Canal 8, Canal 9, Eurosport 1, Eurosport 2 og ESPN America, har sportsindholdet hos Canal Digital aldrig været stærkere eller mere alsidigt.   

Med dagens aftale fortsætter opgøret med den traditionelle konkurrencesituation på markedet. Det styrkede udbud af danske tv-kanaler og en i særklasse høj signal-kvalitet, gør satellit-tv langt mere attraktivt for de husstande, som hidtil har været nødt til at vælge kabel-tv eller tv gennem det gamle kobbernet for at få det mest komplette udbud af danske tv-kanaler.

”Vores strategi handler om det bedste tv i den bedste signalkvaltiet – både via satellit og online via vores On Demand tjeneste; Canal Digital GO. Vi vil sikre kunderne et bredt udvalg af tv-indhold, og derfor er vi meget glade for at få TV3 og TV3 PULS med i alle vores tv-pakker. Canal Digital er desuden den eneste udbyder på satellit med rettigheder til alle TV 2 kanalerne og samtlige SBS-kanaler. Jeg er sikker på, at vi nu kan øge konkurrencen mellem de forskellige tv-platforme, så de danske forbrugere får flere muligheder at vælge imellem. Vi kan i dag tilbyde vores kunder en række stærke løsninger med tv i flere rum, tv-indhold online via PC og tv-bokse, uden at det koster ekstra i månedligt abonnement. Hertil kommer muligheden for at leje mere end 2500 film – flere og flere i HD-kvaltiet. Det betyder, at vi i dag har fået et produkt med langt flere muligheder til vores kunder, og at Canal Digital på såvel pris som indhold og teknologi vil være et attraktivt valg for mange af de forbrugere, der i dag ser tv via kabel eller det gammeldags telefonstik ,” siger Jarl Søderman, adm. direktør hos Canal Digital Danmark. 

Kilde: Canal Digital

I samme kategori

Back to top button