Canal Digital

Canal Digital tv-pakker priser 2019

Som den sidste af de større tv-udbydere i Danmark, så har Canal Digital nu også meldt priser ud for 2019. Det bliver tale om en prisstigning på 10 kroner / måned for både abonnenter med Local og Family tv-pakkerne.

– ”Den 1. januar 2019 regulerer vi prisen på begge TV-pakker – Local og Family – med 10 kr. om måneden. Reguleringen dækker den almindelige prisudvikling i markedet med øget betaling til indholdsleverandørerne,” lyder det fra Canal Digital. ”Prisen for tilvalgskanaler stiger ikke, og streamingtjenesten er inkluderet i abonnementsprisen.”

Kanalmæssigt så ændres Comedy Central ligesom hos alle øvrige udbydere til Paramount Network i 2019. Turner lukker TNT som live-kanal den 31. januar, men Canal Digitals Family-kunder vil fremover fortsat kunne streame serier fra TNT.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Kunder med Family-pakken får desuden tilgang af tv-kanalen Bellator MMA, der viser kampsport.

– Local-pakken: Pris fra 419 til 429 kr/md.
– Family-pakken: Pris fra 555 til 565 kr/md.

– C More Golf lukker den. 31. december.
– Turner lukker TNT som live-kanal den 31. januar, men Canal Digitals Family-kunder vil fremover kunne streame serier fra TNT.
– Comedy Central bliver erstattet af Paramount Network den 8. januar. Kanalen samler det bedste fra Paramount, Comedy Central, MTV og Nickelodeon.
– Nyt: Bellator MMA med live-streaming af sport for Family-kunder.


Prøv C More med Britbox indhold til 0 kr. i 14 dage
Bestil her reklame-link

I samme kategori

Back to top button