Canal Digital

Canal Digital opdaterer Go app’en

Canal Digital Go logo ipadCanal Digital har udbygget deres Canal Digital GO app, med både tv-guide og muligheden for fjernoptagelse.

Canal Digital Tv-guide app’en med mulighed for at programmere fjernoptagelse er nu blevet en integreret del af GO app’en, hvor du også kan streame live-tv udsendelser direkte på din smartphone og din tablet.

Sidder du i toget og kommer i tanke om, at du gerne vil optage et eller eller flere programmer, tager du blot din mobil frem og logger ind på GO app’en. Her finder du programmet i tv-guiden og holder fingeren på programmet og vælger så “Optag”. Så sørger boksen derhjemme for, at programmet bliver optaget så du kan se det senere.

En ny favorit

Som en ny feature kan du nu også lave din egen favoritliste i GO app’en. I tv-guiden har du mulighed for at lave din egen favoritliste ved blot at holde fingeren hen over en kanal, og lade den glide op på hjertet. På denne måde kan du vælge et sorteret overblik, ved at vælge “Favoritkanaler” når du klikker på hjertet i øverste højre hjørne.

Hvilket udstyr kræver det at fjernoptage?

Har du et HD Entertain Center der er tilsluttet internettet kan du programmere den til at fjernoptage. Har du en HD Entertain Mini der er tilsluttet internettet, kan den også fjernoptage hvis du vælger at tilslutte en ekstern harddisk til tv-boksen.

Har du allerede GO app’en skal du opdatere den for at få disse nye muligheder. Har du ikke app’en kan den hentes til Android og iOS.

Kilde: Canal Digital

I samme kategori

Back to top button