Parabol-TV

Canal Digital og Viasat forsvinder ikke lige foreløbigt

Hvis du ligesom os gerne vil vide hvad fremtiden bringer for det fusionerede Viasat / Canal Digital, der nu samles i det nye selskab Allente, så må du væbne os med tålmodighed.  Det kommer nemlig til at tage nogen tid at få de to selskaber smeltet sammen til ét fælles udbud.

Således fortsætter Viasat og Canal Digital i en rum tid fremover med at sælge hver deres tv-pakker og kanal og streamingudbud.

Canal Digital kunder er umiddelbart dem, der har mærket mest til fusionen allerede, for allerede inden den faldt helt på plads, der fik kunderne her adgang til flere Viasat kanaler og mulighed for at købe Viaplay streamingtjenesten.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Men generelt så har Canal Digital og Viasat hver især indgået nye aftaler lige op til fusionen f.eks. Discovery Networks distributionsaftale.

Selv oplyser Allente, at Canal Digital og Viasat vil eksistere en tid endnu, indtil man har udviklet det nye fællesskab. Man har brug for lidt tid sammen til at udvikle de nye muligheder. Er du kunde hos Viasat eller Canal Digital, så vi dit abonnement fortsætte på præcis sammen måde som før fusionen.

Allente består samlet set af 1,2 millioner kunder i Norge, Sverige, Danmark og Finland, fordelt på de to selskaber, så der altså også en del der skal samles.

Som vi tidligere har beskrevet så ligger det fast at den fremtidige satellitposition bliver 1 grad vest, men der er ingen konkret dato for, hvornår Viasat kanalerne forsvinder fra 5 øst.


I samme kategori

Back to top button