Canal DigitalViasat

Canal Digital og Discovery er blevet enige

Canal DigitalCanal Digital og Discovery er enige om en ny nordisk distributionsaftale, som betyder at seerne nu får de kanaler tilbage, som har manglet siden mandag den 1. februar.

Her til formiddag vender alle Discovery Networks igen tilbage hos Canal Digitals og Viasats kunder samt en række antenneforeninger landet over. I alt har ca. 200.000 danske husstande været påvirket, siden den hidtidige aftale mellem Canal Digital og Discovery Networks udløb d. 1. februar.

”Vi er meget glade for, at vi nu er kommet frem til en løsning, som betyder, at vores kunder igen kan se alle Discoverys kanaler – herunder blandt andre Kanal 4, Kanal 5 og 6’eren. Dette er en fremtidsrettet aftale, som giver vores kunder adgang til godt dansk og internationalt indhold tilpasset kundernes tv-vaner- og forbrug,” siger Jarl Söderman, administrerende direktør i Canal Digital Danmark og fortsætter:

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

“Der er ingen tvivl om, at kunderne har savnet Discovery-kanalerne. Jeg vil gerne rette en stor tak til vores kunder for den tålmodighed og det engagement, de har vist i de dage, kanalerne har været væk. Vi ved, at vores kunder er optagede af godt lokalt og dansk indhold, og det har også været vores hovedfokus i forhandlingerne. Jeg kan ikke gå i detaljer med aftalen, men jeg kan bekræfte, at vi har fået en aftale på plads, som begge parter er tilfredse med, og hvor vi har prioriteret det indhold, som vi ved vores kunder synes bedst om”, siger Jarl Söderman.

”Vi er meget glade for, at vi nu er tilbage på skærmene i 200.000 danske husstande. Det er lige i rette tid til vores mange forårspremierer på Kanal 4 og Kanal 5, blandt andet Janus og Skyggedanmark og Robert Hansen – Tilbage Til Livet. Derudover ruller topfodbolden fra Premier League og snart Alka Superligaen på 6’eren og Canal 9, lige som vi i næste uge viser F.C. Midtjyllands brag mod Manchester United i Europa League”, siger Christian Kemp, adm. direktør, Discovery Networks Denmark.

”Jeg glæder mig i det hele taget over, at vi sammen med Canal Digital er kommet frem til en fornuftig aftale, som betyder, at Canal Digital kan fortsætte med at distribuere nogle af Danmarks stærkeste kanaler samtidig med, at vi kan fortsætte med at investere i godt dansk indhold. Endelig ser jeg frem til at genoptage vores gode konstruktive samarbejde med Canal Digital”, siger Christian Kemp.

Med aftalen får Canal Digitals kunder igen mulighed for at se Kanal 4, Kanal 5, 6’eren, Canal 9, Eurosport 1, Eurosport Danmark, Discovery Channel, ID -Investigation Discovery, Discovery Science, Discovery World, Discovery Showcase HD, TLC og Animal Planet.

Viasats kunder, der også har måttet undvære Discoverys kanaler, får nu igen adgang til Kanal 4, Kanal 5, Canal 9 og Eurosport Danmark. Kanalerne vender tilbage fra kl. 9.00 i dag, torsdag, men der kan gå lidt tid, før end alle kanaler er på.

Kilde: Canal Digital / Discovery press

I samme kategori

Back to top button