Canal Digital lancerer 3D kanal i Danmark

| tirsdag 29. nov, 2011 12:40 | 0 Kommentarer

High TV 3D Canal DigitalDen nye kanal hedder HIGH TV 3D, og den 2. december er den tilgængelig for Canal Digitals danske kunder med privat parabol.  Tidligere er kanalen blevet lanceret for norske Canal Digital kunder.

Kanalen er en familiekanal, som viser bred og varieret underholdning med programmer indenfor film, natur, drama, reality, mode og komedier. Alle seere med en 3D fladskærm, der har Family-pakken og HDTV-box som en del af abonnementet hos Canal Digital, kan glæde sig til den nye HIGH TV 3D kanal.

”Lanceringen af 3D-kanalen er med til at understrege vores position som Nordens førende leverandør af digitalt tv. Vi glæder os til at tilbyde danskerne endnu mere dybe og intense seeroplevelser, og den nye kanal kommer bredt ud, for omtrent 70 % af vores tv-kunder får mulighed for at se HIGH TV 3D,” siger Canal Digitals kommunikationsdirektør Catja Middelboe Andersen.

Sporten baner vejen for 3D

HIGH TV 3D er verdens første verdensomspændende 3D-kanal, og Canal Digitals parabolkunder er de første i Skandinavien, der får mulighed for at se kanalen. HIGH TV blev etableret i New York i 2010, og bliver i dag distribueret til over en milliard husstande verden over. Kanalen har som mål at tilbyde over 100 nye show og 400 nye timer med 3D hvert år.

Canal Digital har stor erfaring med at sende programmer i 3D og tilbyder allerede nu kunderne CANAL+ EXTRA HD, hvor store sportsbegivenheder som Stockholm Open og flere store fodboldkampe er blevet sendt i 3D. Antallet af programmer i 3D har virkelig taget fart, og når Real Madrid og Barcelona tørner sammen i El Clásico den 10. december, har Canal Digitals kunder også mulighed for at se fodboldkampen i 3D.

Danskerne vil se 3D

I en nordisk undersøgelse som TSN Gallup har foretaget for Canal Digital, siger hver femte dansker, at de er interesserede i at købe et 3D tv i løbet af de næste 1-3 år. De store seeroplevelser i biograferne og det knivskarpe billede har vækket interessen for 3D tv, så Canal Digital forventer en stor stigning i antallet af hjem med et 3D tv ved udgangen af 2012.

Kilde: Canal Digital presse

 

Del på:

Tags:

Gemt under:: Canal Digital