Canal Digital kundeudvikling 2014-2016

| torsdag 27. okt, 2016 19:41 | 1 kommentar

Canal DigitalCanal Digitals ejer Telenor har offentliggjort tal for tredje kvartal af 2016 og af dette kan man blandt andet læse at betalings-tv udbyderen fortsat taber kunder.

Vi har samlet tallene herunder.

Canal Digital har i den seneste tid tilføjet flere attraktive kanaler på sin platform i de enkelte nordiske lande, i Danmark er det TV3+, der skal være med til at holde på kunderne, og derudover tilføjer man også svenske og norsk nabolandskanaler fra nytår.

Canal Digital Satellit har også besluttet at reorganisere virksomheden og etablerer en fælles nordisk organisation med det formål at gennemføre selskabets strategiske ambitioner og fortsat skabe gode resultater på et tv-marked under hastig forandring.

Trods nedgangen i kundebasen er indtjeningen hjulpet blandt andet af salg af den nye Canal Digital tv-boks.

Del på:

Tags:

Gemt under:: Canal Digital

Kommentarer (1)

  1. Per M siger:

    Sjovt nok så er deres tidligere grundlægger og med ejer, Franske Canal+, også i vanskeligheder, fordi de har mistet rigtig mange kunder. Her er det ligefrem så galt at de ikke har betalt deres regninger til SES i et godt stykke tid og har en gæld til dem på næsten 7.5 Millioner Euro, som SES nu slæber dem i retten for at få udbetalt.

Skriv et svar