Canal Digital

Canal Digital inkluderer udvidet streamingtilbud i sine TV-pakker

Canal Digital arbejder løbende for at udvikle og forbedre sit TV-udbud, så det svarer til moderne seeres behov og vaner. Et af de store fokusområder er streaming, og nu får kunderne betydeligt mere indhold at streame på alle skærme.

– Vi er glade for, at vores kunder nu kan streame fx mere fodbold og Formel 1, så de kan se sport, hvor de vil. Og at de danske kanaler med reality, dokumentarer og masser af underholdning nu også kan streames af alle vores kunder. Kunder med vores Family TV-pakke får desuden adgang til at downloade et stort antal serier og film, som kan tages med og ses efter behov, udtaler Claus Petersen, kommerciel direktør hos Canal Digital.

Kunderne skal kunne bruge deres indhold 24-7 og lige, hvor de vil
Det er målet for Canal Digital, at kunderne kan se mest muligt af det indhold, de har i deres TV-pakker, hvor og når det passer dem. Derfor er streaming en integreret del af TV-pakkerne og koster ikke kunderne ekstra.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

– Vi synes, kunderne skal have mulighed for at bruge deres indhold alle steder hele døgnet rundt. Afhængigt af TV-pakkens størrelse er der masser at hente både live og som streaming, og indholdet er så bredt, at der altid er mulighed for såvel fordybelse som underholdning, fortsætter Claus Petersen.

Streaming er kommet for at blive
Kunderne hos Canal Digital streamer allerede mange timer hver dag, men man forventer en stigning inden for de kommende år, hvor måden at se TV på formodentlig bliver mere og mere individualiseret og skræddersyet efter den enkeltes behov, humør og tid. Den udvikling følger Canal Digital og arbejder løbende på at forbedre kvaliteten af såvel deres egen streamingtjeneste som det udbud af indhold, kunderne hos Canal Digital kan vælge imellem.

Alle Canal Digitals kunder har streaming inkluderet i deres TV-pakke, indholdet varierer efter TV-pakkens størrelse.

 

Kilde: Canal Digital presse

Prøv C More med Britbox indhold til 0 kr. i 14 dage
Bestil her reklame-link

I samme kategori

Back to top button