Canal Digital

Canal Digital indgår aftale med Turner

Canal DigitalDer bliver ikke sort skærm på Turner kanalerne som CNN,  TNT og Cartoon Network hos Canal Digital. Canal Digital og Turner Broadcasting System er nemlig blevet enige om en ny distributionsaftale, som giver Canal Digitals tv-seere i hele Norden adgang til flere film, serier, børneindhold og nyheder.

Udover tv-kanalerne CNN, TNT, Cartoon Network og Boomerang, vil Canal Digitals kunder få adgang til et stort arkiv med hele sæsoner af aktuelle tv-serier. Canal Digitals mål er at lancere det nye tilbud i løbet af første halvår af 2016.

”Som en del af aftalen har vi nu fået hele sæsoner af serier og shows, som vores kunder kan se når som helst og hvor som helst via vores streamingtjeneste Canal Digital GO. Vi ved, at stadig flere ser tv på denne måde, og Turners udvalg af film, serier og familieindhold vil blive et godt ekstratilbud til vores kunder,” siger Jarl Söderman, administrerende direktør i Canal Digital Danmark og fortsætter:

”Det er desuden en god nyhed for børnefamilierne blandt vores kunder. Vi oplever, at mange synes godt om indholdet fra Cartoon Network og Boomerang, og vi ser en øget interesse for det børneindhold, som er på Turners kanaler. Nu vil kunderne kunne nyde gode gensyn med de populære karakterer fra Cartoon Network og Boomerang som for eksempel Adventure Time, Gumball, Ben 10, Tom & Jerry og Scooby Doo.”

Arkivet vil også indeholde alle de produktioner fra Turner, som vises på deres underholdningskanal TNT. Det vil både omfatte populære dramaserier som Falling Skies, nye komedier som Angie Tribeca og Wrecked, samt en helt ny dramaserie med titlen Good Behavior.

”Denne nye og udvidede aftale med Canal Digital er et vigtigt øjeblik for Turner Norden. Vi ønsker i endnu højere grad at sætte forbrugeren i centrum i alt det vi gør,” siger Ian McDonough, administrerende direktør for Turner i Storbritannien og Nord- Europa. ”For os betyder dette, at vi koncentrerer vores indsats om de meget populære kanaler i vores portefølje gennem samarbejde med partnere som Canal Digital, således at vores kunder får en flot seeroplevelse.”

Kanaler fra Turner:

TNT (Aktuelle film og TV-serier)

CNN (Internationale nyheder)

Cartoon Network (børneprogrammer)

Boomerang (børneprogrammer)

I samme kategori

Back to top button