Canal Digital HD Entertain boks opdateret

| torsdag 19. jan, 2012 12:41 | 1 kommentar

Som annonceret så er den nye software til HD Entertain boksen fra Canal Digital nu frigivet.

Hvis boxen står i stand-by, vil boxen tjekke efter ny software hver 6. time. 
Vil man opdatere softwaren manuelt, kan dette gøres via menuen. (MENU -> Indstillinger -> Installation -> Opdatering af tv-box)

Canal Digital HD Entertain boks opdatering

Jeg har fået opdateret min boks, og opdateringen skal have ros for at give god information efter endt opdatering, hvor det er muligt at læse, hvad der er af nyheder i den nye software direkte på tv-skærmen.

Optag 2 ting på samme tid Canal Digital HD Entertain Center

Jeg har også kort testet, at optagelser af 2 ting samtidigt er muligt som lovet, og det er også fint, at man selv ved 2 samtidige optagelser kan se en 3. kanal, såfremt denne sendes på én af de samme frekvenser, der optages fra. Kanallisten viser specifikt, hvilke kanaler der er tilgængelige når der optages 2 ting på samme tid. På billedet ovenfor optager jeg DR1 720p/50 og Kanal 5 HD, mens jeg ser 6’eren HD. 

iDevice delen, altså muligheden for at fjernbetjene boksen via Apple produkter, er også med i opdateringen. Der er kommet et nyt punkt kaldet iDevice i menuen som gør det muligt at deaktivere mulighed for denne måde at fjernbetjene boksen på., men så vidt jeg kan se, så er App’en til dette fra Canal Digital ikke tilgængelig endnu i App Store endnu. Formenligt afventes bare Apple godkendelsen, og så kommer den online. 

Forhåbentligt så er strømforbrug i standby noget der vil blive kigget på i en senere opdatering, og så skal det også lige tilføjes, at vi fortsat afventer en tilbagemelding på, om det bliver mulighed for at tilføje en DVB-T USB tuner enhed til danske kunder med denne boks. 

Husk at DIGITALT.TV har anmeldt boksen her.

 

Del på:

Tags: ,

Gemt under:: Canal Digital

Kommentarer (1)

  1. Palleba2000 siger:

    Hele TO kanaler klarer denne boks at optage på en gang, juhuuu!!

    Nej, dette er så langt fra det en Dreamboks kan klare, jeg har i hvert fald optaget 7 Canal Digital kanaler på engang på min Dreamboks. Så Canal Digital må oppe sig gevaldigt. De har LANG vej endnu…

    MVH
    Palleba

Skriv et svar