Canal Digital

Canal Digital ny 4K Android baseret tv-boks får navnet OnePlace

Canal Digital har overfor den norske presse præsenteret deres nye tv-boks, der får navnet OnePlace.

TV-boksen er baseret på Googles Android TV, der udvikles løbende af Google, hvorved Canal Digital ikke længere behøver at udvikle på sit helt egen platform, men kan drage fordel af f.eks. Google’s indbygget Chromecast og stremmestyring.

oneplace canal digital

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Der er naturligvis også adgang til apps fra Google Play, med mulighed for at installere f.eks. Viaplay. Ifølge det norske medie tek.no, så er der dog ikke Netflix adgang endnu i hvert fald. Netflix er meget strenge med at ville godkende alt udstyr, men Canal Digital forventer det falder på plads senere.

Canal Digital Android TV boks side

CD OnePlace Remote GoogleDen nye tv-boks har naturligvis understøttelse af 4K / Ultra HD opløsning og High Dynamic Range og skal sælges i to udgaver, med eller uden harddisk. Harddisken der tilbydes bliver på 1 Terabyte med plads til 500 timers optagelser.

I forhold til Ultra HD indhold, så lanceres boksen ikke med nogen Ultra HD tv-kanal, eneste indhold i UHD på boksen fra lanceringen er derfor YouTube og hvad der måtte være tilgængelig i de apps man kan installere på boksen.

Pris og lancering

Prisen for den nye boks bliver:

  • OnePlace boks alene kr. 384,-
  • OnePlace boks med 1TB HDD kr. 696,-

Canal Digital melder ud om opgraderings for eksisterende kunder senere.

Vi tester naturligvis boksen snart.

 

Kilde: tek.no

Prøv C More med Britbox indhold til 0 kr. i 14 dage
Bestil her reklame-link

I samme kategori

Back to top button