Canal Digital

Canal Digital har Go nyheder på vej

Canal Digital Go boksCanal Digital er godt klar over at mere og mere indhold ses on demand. Derfor har parabol-tv udbyderen også fokus på sin Go tjeneste, der skal udvikles på i de kommende måneder.

På dagens presseevent løftede de sløret for, hvad kunderne kan vente på den front i de kommende måneder.

Lejefilm på flere platforme

I dag kan man leje film på Go via boks og på computer. Canal Digital vil også tilføje denne mulighed på Android platformen, så man både kan se og leje indhold også på denne platform. Apple iOS er en mere kompliceret størrelse, da Apple som bekendt tager sig godt betalt ved indtægter i apps, så på denne platform vil man ikke kunne leje, men kun se lejet indhold, som man altså så må leje på andre enheder inden.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

EPG også bagud

Canal Digital vil gøre det muligt at gå tilbage i EPG’en, så man kan se, hvad der blev sendt de seneste dage. Det skal gøre det lettere at finde ting på tjenesten via ugearkivet, som man missede at se eller optage.

Også en EPG søgefunktion er på vej, ligesom at gå tilbage i tid i live tv på alle enheder.

Flere muligheder

Canal Digital fortæller også at de rent indholdsmæssigt gerne vil udvide, så man f.eks. vil kunne købe hele sæsoner af serie.

Der er ikke nogen konkret tidsplan, bortset fra at elementerne kommer løbende frem mod og omkring sommeren, når de må blive klar til lancering.

CanalDigital_tv_kids

Canal Digital Go tjenesten er populær især omkring spisetid kan man se af statistikkerne og mange benytter Kids Mode indstillingen til børnevenlig underholdning af de mindste.

De lægger også vægt på deres gode Chromecast billedkvalitet fra tjenesten, hvilket vi fik en oplevelse af på dagens demo.

I samme kategori

Back to top button