Canal DigitalViasat

Canal Digital Danmark og Viasat indgår aftale om at bytte tv-kanaler

viasatcanaldigitalCanal Digital Danmark og Viasat har indgået aftale om at bytte Canal 8 og Canal 9 med TV 2 SPORT. Aftalen sikrer således Viasats kunder adgang til de C More ejede tv-kanaler; Canal 8 og Canal 9. Canal Digitals kunder får tilsvarende mulighed for at få TV 2 SPORT.

En strategisk aftale mellem de to konkurrerende tv-udbydere Viasat og Canal Digital resulterer nu i en ekstra julegave med masser af godt sportsindhold til kunderne hos de to satellit-tv udbydere. Parterne har i dag indgået aftale om at bytte nogle af de tv-kanaler, som hidtil har ligget eksklusivt på de to tv-udbyderes platforme.

Canal9 og Canal8 hos Viasat

TV 2 Sport hos Canal Digital

”Vi ser aftalen som et løft til satellit-tv platformen i Danmark og til Canal Digital som tv-udbyder. Hidtil har vores kunder måttet undvære TV 2 SPORT – med den nye aftale sikrer vi vores kunder adgang til vigtige sportsrettigheder som fx Champions Leauge fodbold,” siger Jarl Søderman, adm. dir. hos Canal Digital Danmark.

”Med denne aftale mellem Viasat og Canal Digital, er også Viasats tv-pakker sikret et endnu bedre og bredere udbud i de kommende år. Ikke alene er der hermed adgang til flere af de populære tv-kanaler i Danmark – man er også sikker på, at man får adgang til alle fodboldkampe i Superligaen, i Champions League, fra engelsk fodbold samt italiensk og spansk fodbold. Det er jeg sikker på, at vores kunder i Viasat vil blive glade for,” siger Jette Nygaard-Andersen, adm. direktør i Viasat Danmark.

Kun kanalbytte med SD kanaler

Canal Digital oplyser overfor DIGITALT.TV at det foreløbig kun bliver SD udgaven af TV 2 Sport der tilbydes. Ligeledes er det kun SD udgaven af Canal9 Viasat kan tilbyde. Så vidt DIGITALT.TV er oplyst, så vil det kræve en ny aftale de to parter imellem for evt. senere at få HD udgaverne med.

For at få TV 2 SPORT kræver det udover en HD tv-boks enten tv-pakken Premium eller en af Canal Digital’s C More tv-pakker. Family kunder kan også få TV 2 SPORT ved at bestille den som tilvalgskanal til 49 kr./md.

Kunderne hos de to satellit-tv udbydere kan glæde sig til at se alle de nye tv-kanaler fra den 17. december.

Kilde: Canal Digital / TV3 Nyt

I samme kategori

Back to top button