Canal Digital

Canal Digital bokse har fået ny software / brugeroverflade

Canal Digital har frigivet en ny software der opdaterer brugeroverflade udseendet på deres HD Entertain Smart / HD Entertainment Min tv-boks.

Canal Digital HD Smart Entertain ny software tvguide

Man er gået fra et måske lidt gammeldags meget blå design til et mere minimalistisk udtryk, der er mere afdæmpet og enkelt.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Canal Digital Smart Entertain Antenne DiSEqCBoksen har også DiSEqC support, det er muligt at benytte boksen til flere satelitter som f.eks. gratis kanaler fra 19,2 grader øst. Konkret er det udover 1 vest, positionerne 5 øst, 13 øst, 19,2 øst og 28,2 øst, der kan vælges fra listen under manuelle indstillinger.

Canal Digital Smart Entertain Antenne indstillingerCanal Digital har sat et ikke anbefalet udråbstegn ud for DiSEqC indstillingen og anbefaler generelt at kontakte antennemontør for den slags.

Er du Canal Digital kunde og måske lidt forvirret efter software opdateringen så er der lidt info her fra Canal Digital.

1. ”Jeg får 3 svar muligheder på mit TV, hvad handler det om.”
Det handler i bund og grund om du ønsker, at tilslutte din boks til Playtjenesten, så du kan se masser af underholdning On Demand.

2. ”Hvordan får jeg de tyske, italienske osv kanaler?”
Her skal man have lavet lidt om i sin installation, da man skal have flere parabolhoveder på sin skål mm. Her anbefaler vi at man tager kontakt til sin lokale montør og får en tilbud på dette.

3. ”Jeg oplever at min boks driller efter opdateringen.”: Start med at tage strømmen fra og sæt den til igen, det løse største delen af de udfordringer som man kan opleve.

4. Kanalerne ændrer rækkefølge i favoritlisten
Hvis du bruger favoritlisten og trykker på ’BACK’-knappen for at gå tilbage til forrige kanal, opstår der en fejl. Du kommer tilbage til oversigten over alle kanaler og ud af favoritlisten. Canal Digital er klar over, at fejlen er der, og de arbejder hårdt på at finde en løsning.

I samme kategori

Back to top button