Canal Digital

C More Play på iPad til Canal Digital Premium eller C More kunder

Har du en Premium eller C More tv-pakke hos Canal Digital har du nu også muligheden for at se masser af film og serier på din iPad. Det er inkluderet i din tv-pakke, hvis du er Premium eller C More kunde – du skal altså ikke betale ekstra for at se film og serier på din iPad.

Du kan således tage din iPad under armen og se action ved spisebordet eller de bedste film og tv-serier i sengen – se alt det du vil on demand – både ude og hjemme. Med adgang til hele C More Plays store filmkatalog er der nok at vælge imellem.

Med masser af nye film, Astrid Lindgren klassikere til børnene og prisbelønnede tv-serier som Game of Thrones, Dexter og Boardwalk Empire, tilbyder C More Play fantastisk underholdning til hele familien. Alt dette indhold får C More kunder hos Canal Digital i dag lige ved hånden on demand og kan nyde i sofaen, på børneværelset, i sommerhuset eller andre steder, hvor iPad eller computer er den foretrukne tv-skærm.  

Annonce - artiklen forsætter nedenunder
cmore play pc ipad
Foto: Canal Digital

”Med C More Play på iPad kan vi give vores kunder endnu bedre tv. De kan bruge deres C More indhold på en nem og fleksibel måde, og det er jeg overbevist om vil være et hit i rigtig mange familier – særligt her i efterårsferien hvor mange hygger sig indendørs,” siger Catja Middelboe Andersen, kommunikationsdirektør hos Canal Digital Danmark.

Canal Digital kunder med en C More tv-pakke eller Premium tv-pakken har fri adgang til C More Play ude af huset.

cmoreplay_ipad

Sådan får du C More Play på din iPad

1. Hent app’en C More Play på din iPad – den er gratis. Din iPad skal være på nettet for at benytte C More Play.

2. Log ind med dit Min side login. Hvis du endnu ikke har oprettet et Min side login, kan du gøre det her:

Opret dig som bruger på Min side hos Canal Digital

3. Husk, at angive operatør som Canal Digital, når du logger ind.

4. Vælg den film, tv-serie eller det program, du ønsker at se og tryk på Spil for at afspille. Du kan nemt starte programmet forfra med Restart eller se, der hvor du er noget til ved at trykke på Resume.

Du kan hente C More Play iPad app her

I samme kategori

Back to top button