Net-TV

C More sælger ud af guldet

viaplay_logoC More tidligere Canal+ har siddet tungt på rettighederne til den svenske fodboldliga Allsvenskan siden 1997, men nu har man solgt noget fra, for Allsvenskan kommer nemlig fremover også på konkurrenten Viasat’s online platform Viaplay i Sverige. Det skriver svenske Expressen.

Aftalen gælder allerede fra søndag, hvor Viaplay viser topopgøret mellem IFK Göteborg og Helsingborg. Viaplay vil resten af sæsonen sende tre til fyre kampe pr. runde, og det samme gælder næste sæson, hvor der dog også tales om at rettighederne måske kan komme til at omfatte visning af samtlige Allsvenskan kampe. De svenske Allsvenskan kampe ser ikke ud til at blive vist på den danske udgave af Viaplay.

Aftalen skulle være kommet i stand med baggrund i, at C More har haft svært ved at tilbyde ordentlig online streaming kvalitet på C More Sports platformen, og desuden ønsker C More kapital til at kunne byde på andre rettigheder i fremtiden. Viaplay sætter sig dermed endnu tungere på de svenske fodboldrettigheder, hvor man allerede har også har Premier League og Champions League. 

Kilde: Expressen

I samme kategori

Back to top button