C More Play fra tirsdag 4/9

| onsdag 29. aug, 2012 11:29 | 1 kommentar

Canal+ CMore PlayNår CANAL+ bliver til C More i Danmark, Sverige, Norge og Finland, så vil det samtidig blive muligt for abonnenter at se film, serier og dokumentarer, hvor, hvornår og hvordan de vil. C More gør alt indhold på alle kanaler tilgængeligt på samtlige platforme – tv, computer, tablet og mobil. Tjenesten C More Play* indeholder også – ud over hele C Mores programudbud – over tusinde ekstra film- og serietitler.

Den 4. september skifter CANAL+ navn til C More og kan samtidig præsentere 10 kanaler med film, serier og dokumentarer på samtlige platforme. Udbuddet på C More udvides med nye rettigheder og temaer indenfor såvel film som dokumentarer. Abonnenter kan fortsat se C Mores lineære kanaler på tv, men det vil blive muligt at se hele C Mores udbud, når man vil på computer, tablet eller mobiltelefon – uden, at de skal betale mere. På computeren gælder det via C Mores netbaserede playtjeneste eller gennem operatørernes platforme. På C More Play* er der over tusinde film- og serietitler, som ikke alle kan ses på de lineære kanaler.

På C More er der film fra alle de store selskaber, og de fleste aftaler er eksklusive, hvilket indebærer, at ingen anden abonnementstjeneste kan tilbyde filmene samtidig. C More har bl.a. film fra Fox, MGM, Paramount, Disney, Universal, Sony, Warner, Nordisk Film og Non Stop. Alle HBOs serier og tv-film har premiere på C More, hvilket også gælder udvalgte serier fra Showtime, Universal, Turner, Warner, Starz og BBC. C More har også BBCs prisbelønnede blok af populære børneprogrammer CBeebies, og til efteråret er der premiere på en lang række kvalitetsdokumentarprogrammer.

”C More bliver nu en bred underholdningstjeneste for hele familien. Vi er glade for, at vi kan tilbyde både enkeltpersoner og familier den fleksibilitet, som den nye teknik giver os mulighed for. Udover, at man kan se sine film og serier, når det passer én, så vil det nu blive let f.eks. at se en film på sin tablet, når man er i sommerhuset – eller for børnene at se deres favoritfilm i bilen.”, siger Charlotte Repholtz, Country Manager for C More Danmark.

C More Play*: Bemærk, at C More Play hos YouSee og TDC TV markedsføres under navnet C More Select.

Kilde: CMore presse

Del på:

Gemt under:: Net-TV

Kommentarer (1)

  1. Gab, boring for mit vedkommende. Kun film, serier og dokumentar. Men fint hvis det kan gøre nogen tilfredse med deres abonnement. Mit er opsagt pga sportskanalerne bliver omsat til low-mid pay kanaler i danmark.

Skriv et svar