Branche-Nyt

C More for dårlig en forretning til at blive solgt?

C MoreSiden marts har Bonnier/TV4 koncernen tilsyneladende forsøgt at komme af med deres underskudsgivende betalings-tv forrening C More Entertainment. Siden 2009 har det samlede underskud i selskabet, der sender sport, film og tv-serier bare vokset sig større og større.

C More har de seneste 4 år tabt næsten 700 millioner svenske kroner, skriver norske Kampanje.com. De mener også at vide, at fristen for budgivning på C More udløb i midten af juli, og der er ikke efterfølgende kommet gang i rygterne om en eventuel handel.

Både Fox, Discovery, danske Egmont og svenske Modern Times Group har været nævnt som mulige købere, men en svensk medieanalytiker tror at salgsprocessen nu er lagt på is, og man bare forsøger at få mest muligt ud af rettighederne, man har erhvervet sig. 

Det er dog lykkedes C More at få et break-even resultatat for deres premium film, serie og sports betalings-tv kanaler i Norden. Mens det er langt sværere med det såkaldte minipay-marked med kanaler som Canal 9 og Canal 8. Her er der store tab både i Danmark og Norge, oplyser C More’s topchef Johan Kleberg.

Kilde: Kampanje.com

I samme kategori

Back to top button