TV-Nyt

Bundesliga 2015/16 på TV og Streaming

BundesligaSå er Bundesligaen ved at være klar til en ny sæson, og du kan se en række kampe på Eurosport 2.

Der bliver typisk sendt 5 kampe pr. runde.

Bundesliga Streaming

Streamingmæssigt så tilbyder Discovery Networks Bundesliga både på streamingtjenesten Dplay. På Dplay kan man se alle de kampe, der sendes på Eurosport 2 og med danske kommentatorer.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Alle kampe fra Bundesligaen er desuden tilgængelige på Eurosport Player – dog her ikke med dansk kommentering. Den er altså forbeholdt Dplay kunder, der så til gengæld ikke får muligheden for at se alle kampe fra hver spillerunde ligesom på Eurosport Player.

På Discovery Networks svar til os lyder det dog som om, at Bundesliga ikke nødvendigvis fortsætter på sigt på Eurosport Player. Vi har nemlig fået at vide at det er indtil videre det bliver tilgængeligt på Eurosport Player. Vi må sige at brugen af Eurosport som kanalnavn på den danske kanal har skabt en del forvirring i forhold til streaming.

Bundesligaen præsenterer i år hele otte danske spillere. Frederik Sørensen, Uffe Bech og Andreas Christensen er alle skiftet til Bundesligaen og supplerer den tyske danskerportefølge, der i forvejen består af Pierre-Emile Højbjerg, Leon Andreasen, Nicklas Bendtner, Jannik Vestergaard og Niki Zimling, der er tilbage i Mainz efter at have været udlejet til Ajax.

I samme kategori

Back to top button