Antenne-TV

Boxer TV modul

Et Boxer TV Modul er en kortholder til tv kort fra Boxer, der gør det muligt at se kodede tv kanaler via almindelig tv-antenne fra Boxer på din fladskærm eller tv boks med mulighed for montering af modulet. Et Boxer tv modul er også ekstra aktuelt i forhold til den kommende kodning af TV 2, der kræver et kort for at kunne ses via tv-antennen fra 2012.[br]  [br] I denne artikel kan du læse mere om, hvordan du kan afgøre om din fladskærm eller tv boks kan benytte et Boxer TV Modul, hvordan det monteres, samt hvor du finder den bedste pris på et Boxer tv modul.

Kan mit fladskærm udvides med et Boxer TV modul?

Boxer TV modul i fladskærm?

Din fladskærm skal være en MPEG-4 klar skærm. Det kan du tjekke ved at se efter om du kan modtage DR HD i dag.

Din fladskærm skal have et hul, hvor der kan monteres et Boxer TV-Modul. Dette sidder typisk på siden eller bagsiden af din fladskærm. Ofte står der Common Interface eller Common Access ved porten hvor tv modulet skal monteres. 

Boxers programkort placeres i Boxers TV Modul og der bliver på din fladskærm åbnet for de betalings-tv kanaler du abonnerer på som f.eks. TV 2 fra 2012.

Har du ikke denne mulighed, så kan du ikke modtage Boxer tv direkte på din fladskærm uden en ekstern tv boks.

Kan min tv boks udvides med et Boxer TV modul?

Din tv boks skal være en MPEG-4 klar skærm. Det kan du tjekke, ved at se efter om du kan modtage DR HD i dag. 

TV boks med plads til Boxer TV modul
DVB-T TV boks med plads til Boxer TV modul

Har du ikke en Boxer godkendt tv boks med indbygget kortlæser, så skal din tv boks skal have et hul, hvor der kan monteres et Boxer TV Modul. Dette sidder typisk på forsiden eller bagsiden af din tv boks, måske gemt væk bag en klap på fronten. 

Har din tv boks ikke denne mulighed, så kan du ikke modtage Boxer tv på din nuværende eksterne tv boks.

Vil du kunne se TV 2 i HD kvalitet skal boksen understøtte CI+ og et CI+ kortlæser modul fra Boxer. Det er der endnu ikke ret mange på markedet der har. Bemærk at dit udstyr skal understøtte CI+ for at du kan anvende et CI+ modul.

Hvad koster et Boxer TV modul?

Boxer TV-modulet tjek prisen på Pricerunner.dk

Sådan monteres Boxer kort i Boxer tv modulet

Boxer tv modul kort
Boxer kortet skubbes ind i Boxer TV modulet med chippen op af som på billedet. Modulet placeres så i den passende udvidelsesport på din fladskærm eller tv boks. 
TV med Boxer TV Modul monteret
TV med et Boxer TV Modul monteret. Det kan være forskelligt, hvordan modulet skal vende her. Tjek din manual for dette.

 

I samme kategori

Back to top button