Antenne-TV

Boxer lancerer Tank-Selv-tv i Danmark

feature boxerNu kan man tanke digitalt betalings-tv efter samme princip som taletidskort til mobiltelefoner. Boxers nye Tank-Selv-TV-kort er helt uden bindingsperiode og giver adgang til 15 ekstra tv-kanaler. Ny analyse viser, at sommerhus- og campingvognejere er særligt interesserede i at tanke betalings-tv på denne måde.

Boxer introducerer en helt ny måde at købe betalings-tv over almindelig antenne på det danske tv-marked. Akkurat som når man køber taletidskort til mobilen og tanker det op over nettet efter behov, kan man med Boxers nye Tank-Selv-TV-kort påfylde 12 betalings-kanaler og tre nabolandskanaler på tv’et i det antal måneder, man ønsker. Man bestemmer fuldstændig selv, om man vil købe adgang til de mange kanaler i eksempelvis én, to eller tre måneder ad gangen.

”Man har aldrig haft større frihed når det gælder betalings-tv i sommerhuset eller campingvognen, hvor man jo ikke opholder sig hele året og derfor ikke ønsker at tegne et årsabonnement på betalings-tv-kanaler. Samtidig er kortet klart den billigste måde at se en række gode kanaler i en afgrænset periode på,” siger Steen Ulf Jensen, adm. direktør i Boxer.

Interessant for hvert andet sommerhus og hver fjerde campingvogn
En ny Boxer-analyse viser behovet for det nye Tank-Selv-TV-kort, da over halvdelen (54 pct.) af sommerhusejere og hver fjerde campingvognejer (24 pct.), der ser tv via antenne, vil overveje betalings-tv i sommerhuset eller campingvognen, hvis der fandtes en løsning, man kun skal betale for de måneder, man er i sommerhus eller på camping.

I sommerhuse og campingvogne uden antenne på taget kan man ofte nøjes med en lille digital stueantenne til at sætte bag på tv’et, hvilket er meget nemmere end at opsætte en stor parabol på taget. Den lille antenne giver også større frihed til at rykke husalteret ud i haven, da der ikke er behov for et langt antennekabel.

Når man ikke er i sommerhuset eller campingvognen, kan man tage kortet med og se de mange tv-kanaler derhjemme eller på båden. For akkurat som med andre Boxer-produkter, så er man ikke bundet til én bestemt placering. Man kan bruge samme Boxer-kort, hvor end man ønsker at se tv, uden at det koster ekstra.

”Bare fordi man befinder sig to forskellige steder i løbet af året, skal man ikke betale to gange for betalings-kanalerne. Man kan eksempelvis bruge kortet derhjemme på hverdage og tage det med i sommerhuset i weekenden og se de samme tv-kanaler der og dermed udnytte abonnementet fuldt ud,” siger Steen Ulf Jensen.

Kortet giver adgang til alle VM-kampe i sommerlandet
For fodboldinteresserede, der opholder sig i fritidshuset eller campingvognen, er kortet et oplagt valg, da det indeholder alle de tv-kanaler, der viser samtlige VM-kampe i fodbold.

Boxers Tank-Selv-TV-kort har alle kanalerne fra Boxers Mix-abonnement og koster 349 kr. for første måned og derefter 249 kr. pr. måned. Man aktiverer kortet og køber ekstra måneder på Boxers hjemmeside. Fra 10. april kan man tanke ekstra måneder, men Boxer Tank-Selv-TV-kort kan allerede nu købes hos forhandlerne.

For at kunne bruge det nye Tank-Selv-TV-kort skal man have Boxer-godkendt modtagerudstyr i form af en digital modtagerboks eller indbygget DVB-T-modtager i sit fjernsyn.

Kilde: Boxer presse

I samme kategori

Back to top button