Antenne-TV

Boxer klar med TV2 kampagnetilbud

feature boxerBoxer TV melder at man er klar med et kampagne tilbud på TV2 kanaler. Tilbuddet indeholder kanalerne: TV2 News, TV2 Charlie, TV2 Zulu, TV2 Sport og TV2 Film, der ifølge Boxer tilbydes til under en tredjedel af, hvad det koster at se de populære tv-kanaler hos kabel- eller satellitudbydere.

Boxers nye kampagnetilbud er inklusive Kanal 5 og Kanal 4 for 99 kr. om måneden, dertil kommer en halvårlig kortafgift på 389 kr. Man sparer 1.386 kr. om året i forhold til Boxers normalpris.

I alt kan man se 16 danske tv-kanaler, herunder alle DR’s kanaler samt tre nabolande-kanaler, hvilket dækker langt de fleste danskeres tv-behov:

"Rigtig mange ønsker kun at abonnere på de tv-kanaler, man rent faktisk ser – og ikke flere. Faktisk synes 89 pct. af danskerne, at de har flere tv-kanaler, end de har brug for. Derfor tilbyder vi nu de mest populære tv-kanaler til en særlig lav kampagnepris, hvor man får alle TV2’s kanaler samt Kanal 5 og Kanal 4,” siger Steen Ulf Jensen, adm. direktør hos Boxer.

Lille antenne giver store tv-oplevelser
Har man i dag kabel- eller satellit-tv og ønsker at skifte til Boxers tilbud, behøver man de fleste steder i Danmark blot en lille stueantenne for at modtage tv-signalerne.

”Ofte kan man nøjes med den helt lille stueantenne på størrelse med en blyant – den er lige til at sætte bag på tv’et. Så kan man samtidig komme af med kabler og parabol,” siger Steen Ulf Jensen.

Med et Boxer-abonnement er det muligt tage alle tv-kanalerne med i sommerhuset, i campingvognen eller over til vennerne. Man er nemlig ikke bundet til én bestemt placering, men kan bruge samme Boxer-kort, hvor end man ønsker at se tv – uden at det koster ekstra.

Med i prisen er også en digital modtagerboks eller et Boxer TV-Modul.

Kilde: Boxer TV presse

I samme kategori

Back to top button