Streamingnyt

Beyoncé event en del af sommerens oplevelser på HBO Nordic

HBO sommer 2016Sommeren står for døren, og foruden sol, strand og grillsæson betyder det også et væld af premierer på nye film og serier samt nye sæsoner af en række etablerede serier på HBO Nordic.

HBO Nordic fortæller blandt andet, at de har sikret sig de internationale rettigheder til at vise Beyoncés meget omtalte og kritikerroste Lemonade på HBO Nordic den 17. juni. Hele det visuelle album vil være tilgængelig i en begrænset periode på 24 timer den 17. juni fra kl. 22.00, og vil passende lede op til Beyonces verdensturné, der blandt andet bringer hende til København den 24. juli.

Foruden Lemonade kan du også glæde dig til den nye, stærke HBO-krimiserie The Night Of, Cameron Crowes musikdramaserie Roadies, Golden Globe-vinderen Mr. Robot og nye sæsoner af bl.a. Ray Donovan, Ballers og Fear The Walking Dead. Også på filmfronten har HBO Nordic et par gode nyheder i posen, blandt andet Looking: The Movie, der afslutter HBO-serien af samme navn, samt dokumentaren Suited, der er skabt af Lena Dunham og Jenni Konner fra Girls.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Kilde: HBO Nordic

I samme kategori

Back to top button