Streamingnyt

HBO Nordic viser hitserien Mr. Robot fra 1. juli

mr. robot hbo nordicMr. Robot  er dette års Golden Globe-vinder for bedste dramaserie og har Niels Arden Oplev som en af de bærende instruktører samt den danske skuespillerinde Stephanie Corneliussen på rollelisten. Serien kan ses på HBO Nordic denne sommer.

Mr. Robot handler om det unge computergeni Elliott Alderson (Rami Malek, The Pacific), der arbejder i et cyber-sikkerhedsfirma om dagen, men om natten bruger al sin tid på at hacke computere. Elliott lider af invaliderende social angst, og derfor har han stort set kun virtuel kontakt med omverdenen. Da Elliott på et tidspunkt står over for en skillevej, bliver han kontaktet af en mystisk anarkist, der kalder sig Mr. Robot (Christian Slater, True Romance). Mr. Robot er leder af en undergrundsgruppe af hackere, som ønsker at rekruttere Elliott. Det unge computergeni er dog i tvivl om, hvorvidt han skal tage imod tilbuddet, men han har svært ved at modstå muligheden for at få skovlen under nogle af verdens mest magtfulde CEOs – de selv samme ledere, som Elliott mistænker for at ødelægge verden.

Foruden Malek og Slater er også Portia Doubleday (Her), Carly Chaikin (Suburgatory), svenske Martin Wallström (Simple Simon) og danske Stephanie Corneliussen (Hansel & Gretel: Witch Hunters, Legends of Tomorrow) på rollelisten. Sam Esmail (Comet) er executive producer og hovedforfatter på serien, og Niels Arden Oplev (Mænd der hader kvinder, Drømmen) er blandt andet instruktør på seriens første afsnit. De øvrige executive producere er Chad Hamilton (Breakup at a Wedding) og Steve Golin (også executive producer på True Detective og dette års Oscar-vinder for bedste film; Spotlight).

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Hele første sæson af Mr. Robot bliver tilgængelig på HBO Nordic 1. juliMr. Robot Season 1: Trailer (HD)
Mr. Robot Season 1: Trailer (HD)


I samme kategori

Back to top button