TV-Nyt

Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed tilbage 6. april med nyt makkerpar

Beliggenhed Beliggenhed Beliggenhed
Bo Christensen / TV 2tv 2

Så snart der er forår i luften, bliver der også forår på boligmarkedet. Ikke mindst i år, hvor renten er lav, og der er kommet gang i skødeskrivningen igen efter finanskrisen. Men hvad gør man egentlig for at få fingre i drømmeboligen?

Det giver TV 2s boligeksperter Sara Lygum og Christian Borregaard deres bud på i den nye sæson af ‘Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed’. Der kommer seks programmer i denne sæson – første gang onsdag 6. april klokken 20.00 på TV 2.

I den nye sæson går TV 2s boligeksperter på jagt efter nye hjem til danskere, som har opgivet selv at komme i mål med deres boligdrøm. Eksperternes opgave er at finde og vise boligkøberne tre boliger, der bedst muligt lever op til købernes behov.

Tænk nyt og alternativt
Denne gang er det virkelig nødvendigt for fagfolkene at tænke i nye og alternative baner for at få virkeligheden til at gå op med de medvirkendes drømme.

Eksperterne må endevende boligmarkedet for at finde egnede boliger, der er til salg. Og hvis køberne forelsker sig i en af de tre præsenterede boliger, er seerne med hele vejen – også når eksperterne går i hårde forhandlinger for at få den bedste handel i hus.

Nyt makkerpar
Den fynske ejendomsmægler Sara Lygum har siden første sæson af ‘Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed’ hjulpet boligsøgende fra hele landet med at finde drømmeboligen.

Til daglig bor hun i Odense og arbejder som daglig leder i en ejendomsbutik. Med sine 15 års erfaring er hun parat til at guide programseriens medvirkende på det hektiske boligmarked – denne gang i samarbejde med sin nye makker, den jyske ejendomsmægler Christian Borregaard, der således erstatter Peter Ingemann.

Christian Borregaard er medindehaver af tre butikker i Aarhus og har en mangeårig og solid erfaring. Han er klar til at trække i mæglertøjet og gøre alt, hvad der står i hans magt for at realisere drømmene for de frustrerede danskere, der søger en ny bolig i programmerne.

Et ejendomsmarked i vækst
I løbet af den nye sæson af ‘Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed’ kommer eksperterne Sara og Christian på vidt forskellige opgaver – landet rundt. Og de udfordringer, de får, har det til fælles, at det bestemt ikke er blevet nemmere at være boligkøber.

At købe en bolig den største investering, vi gør i vores liv, men ejendomsmarkedet er i konstant forandring. Som boligsøgende kan det være svært at følge med, og mange oplever, at de må justere deres drømme og ønsker i takt med prisudviklingen.

Indsigt og opfindsomhed
Tal fra Realkreditrådets Boligmarkedsstatistik viser, at en ejerlejlighed i København i gennemsnit er steget med cirka 3.700 kr. pr. m2 (svarende til 13 procent) fra tredje kvartal i 2014 til tredje kvartal i 2015. På landsplan går udviklingen på ejerlejligheder den samme vej, dog er prisstigningen ikke helt så kraftig.

I samme periode er et parcel- eller rækkehus i gennemsnit for hele landet steget pr. m2 med 800 kr. svarende til syv procent. Nationalbanken vurderer i sin seneste kvartalsoversigt, at boligpriserne i 2016, 2017 og 2018 vil stige med i alt cirka ti procent. Det kræver derfor stor indsigt og ikke mindst opfindsomhed, når Sara Lygum og Christian Borregaard guider køberne til at blive herre i eget hjem.

 

I samme kategori

Back to top button