Radio og Podcast Nyt

Bauer Media vil tilbyde Premium radio på abonnement og uden reklamer

Bauer Media lancerer nu abonnementsradio til sine danske lytterne. NOVA, Radio Soft, The Voice, Radio 100, Pop FM og myROCK forbedrer oplevelsen af live-radio med en premium online abonnementsudgave hvor reklameblokkene er udskiftet med yderligere musik, i kølvandet på en succesfulde lancering i UK tidligere på året.

Med RadioPlay Premium får abonnenter adgang til alle Bauer Medias populære brands – uden reklamer – samt flere online radiostationer på tværs af mood og genre, inklusiv fem eksklusive julestationer. Man kan således lytte uforstyrret til 30 radiostationer hele døgnet i en version med mere musik og uden reklameafbrydelser. RadioPlay Premium har premiere til november og koster 29 kroner om måneden efter en gratis prøveperiode på tre måneder.

Tobias Nielsen, Director of Premium Projects, Bauer Media Audio udtaler:

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

“Radio tilbyder forsat unik live underholdning med kombinationen af musik, nyheder og autentiske underholdende værter, hvilket er centralt for mediets fortsatte succes. I foråret lancerede vi i UK en premium-udgave af nogle af vores populære radiostationer og der har vi set tusinder af dedicerede radiolyttere tilmelde sig vores Premium produkt, og mere end 85 procent fortsætte som betalende abonnenter efter en gratis prøveperiode. Med lanceringen af RadioPlay Premium glæder vi os til at kunne tilbyde vores premium-produkt på tværs af alle vores populære radiostationer i Danmark. Vi forventer at størstedelen af vores lyttere fortsat vil vælge gratisudgaven af vores radioer men baseret på den succesfulde lancering i UK tidligere på året, samt den analyse vi har lavet i Danmark, forventer vi at det nye produkt vil være attraktivt for en del af de mest passionerede radiolyttere”.

RadioPlay Premium er et supplement til den nuværende, reklamebaserede gratis version af RadioPlay – og er tilgængelig via web og app, og smartspeakers inkl. SONOS. Der er tre måneders gratis prøveperiode.

For yderligere information, se her RadioPlay – Listen to radio and podcast here

Kilde: Bauer Media presse

Prøv C More med Britbox indhold til 0 kr. i 14 dage
Bestil her reklame-link

I samme kategori

Back to top button