Streamingnyt

Australsk avis kalder australske Netflix brugere for pirater

Netflix har masser af kunder i Australien selv om tjenesten ikke er lanceret der, men brugerne omgår blokeringen via VPN eller Smart DNS tjenester. Netflix har anslået op til 200.000 australske kunder, der altså bruger omveje for at få adgang til tjenesten, som de glædeligt betaler for . En af de væsentlige årsager til at Netflix ikke findes i Australien er de store amerikanske film og tv-studier har eksklusiv indholdsaftaler med mediegiganten News Corp. 

Det huer ikke den australskeavis The Australian, der i øvrigt er ejet af netop News Corp, de kalder i en artikel australske Netflix brugere for pirater.

Også flere danske Netflix kunder benytter diverse tjenester til at få adgang til udenlandske versioner af Netflix med andet indhold end den danske. Smart DNS udbyderen Unotelly tilbyder f.eks., at man frit kan vælge det land, man gerne vil have Netflix skal tro man befinder sig i. 

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Hvad mener du? Er man pirat når man betaler for Netfix men ikke nødvendigvis holder sig til danske version? Eller er det Netflix der er piraten? Der er næppe tvivl om, at Netflix har en del kunder, som de tjener penge på, i lande hvor Netflix ikke har brugt penge på rettigheder. Det kan man jo argumentere giver dem en unfair fordel i forhold til lokale udbydere.

Kilde: torrentfreak via hardware.no

I samme kategori

Back to top button