Australian Open til 2016 på Eurosport

| fredag 28. jan, 2011 16:57 | 0 Kommentarer

Eurosports lange tradition om at sende Australian Open fortsætter yderligere fem år, da en ny aftale begyndende fra 2012 er skrevet under.

Dermed fortsætter samarbejdet om sende Australian Open ud til 56 lande og 121 millioner hustande i Europa. Senderettighederne omfatter både de traditionelle tv-sendinger samt livestreaming med multi-court-funktion, hvor seerne selv vælger, hvilken bane de vil følge.

– Den nye aftale betyder, at de europæiske seere kan fortsætte med at nyde den brede dækning af live-kampe i mange år fremover. Eurosport har vist et stort engagement ift. vores turnering, og sammen vil vi højne tennissportens profil – både som TV-sport og blandt græsrødderne, siger Steve Wood, adm. direktør for Tennis Australia.

– Australian Open er en vigtig event i den internationale sportskalender med stor interesse hos de mange fans. Med de eksklusive medierettigheder for Europa kommer vi også fremover til at sende denne topklasse turnering på Eurosport (HD) og Eurosport 2 (HD). Vi vil ligeledes udvikle vores multi-court-funktion samt livestreaming på mobiltelefon. Vi er derfor utrolig glade for, at kunne fortsætte det lange samarbejde, vi har haft med Tennis Australia, fortæller Laurent-Eric Le Lay, adm. direktør for Eurosportgruppen.

Australian Open 2011 er stadig i gang på Eurosport. Kvindefinalen mellem Kim Clijsters og Li Na sendes LIVE kl. 9.30 lørdag morgen. Herrefinalen mellem Andy Murray og Novak Djokovic sendes LIVE søndag morgen kl. 9.30. 

Kilde: Eurosport

Del på:

Tags: ,

Gemt under:: TV-Nyt