TV-Nyt

Australian Open Tennis 2019 på TV og Streaming

Eurosport er med hele vejen, når Australian Open begynder mandag den 14. januar, og du kan følge Caroline Wozniacki og resten af verdenseliten på Eurosport 1, Eurosport 2 og Eurosport Player. Her vil det også være muligt at se juniorerne Clara Tauson og Holger Rune samt den tidligere Wimbledon-vinder Frederik Løchte Nielsen i double.

Sidste år gik Caroline Wozniacki hele vejen og vandt på imponerende vis Australian Open. En præstation så stor, at den danske tennisstjerne i den forgangne weekend blev hædret med til titlerne Årets Sportsnavn 2018 og B.T. Guld.

Sejren i Australien var Wozniackis første triumf i en Grand Slam-turnering og naturligvis et absolut højdepunkt i karrieren. Det bliver derfor spændende at se, om hun kan gentage sejren og levere endnu mere dansk idrætshistorie, når årets første Grand Slam begynder den 14. januar.

Discovery Networks Danmark fungerer igen i år som hele Danmarks tennishjemmebane, da alle kampene fra Australien kan ses på Eurosport 1, Eurosport 2 eller Eurosport Player.

Her vil de danske kommentatorer med Michael Mortensen i spidsen sørge for det høje faglige niveau, og samtidig vil der blive trukket en del på de internationale eksperter John McEnroe, Mats Wilander og Boris Becker. Svenske Mats Wilander, der selv vandt syv Grand Slam-titler som aktiv, herunder Australian Open tre gange, er spændt på at se, hvordan Caroline Wozniacki forvalter rollen som forsvarende mester.

– Jeg tror, hun møder op med stor selvtillid og er virkelig spændt. Hun er ikke kommet ind til en Grand Slam med den her følelse før. Samtidig er hun gået lidt under radaren, selvom hun er forsvarende mester, da hun ikke har vundet nogen turneringer for nylig. Hun har helt sikkert lært en masse ved at vinde en Grand Slam, og hun har en enorm erfaring, så jo længere hun kommer i turneringen, desto sværere bliver det at slå hende, siger Mats Wilander.

Og sportsdirektør hos Discovery Networks Danmark, Anders Bay, lægger sig i samme spor:

– Det er en gave for os, at vi så tidligt på året kan give seerne Australian Open. Hele Danmark vil stå samlet bag Caroline Wozniacki i håbet om, at hun kan forsvare trofæet. Det var et særligt øjeblik, da hun vandt sidste år. Jeg kan af indlysende grunde ikke garantere, at Wozniacki lykkes igen. Men det er et løfte herfra, at vi kommer med alt, hvad vi har for at sikre en formidabel dækning af turneringen, siger Anders Bay.

To skarpe juniorer og en dansk Wimbledon-vinder
Udover at vise Caroline Wozniackis opgør og kampene med verdensstjerner som Serena Williams, Roger Federer og Rafael Nadal, kommer Eurosport 1, Eurosport 2 og Eurosport Player også til at vise turneringens øvrige danskere.

For i tillæg til Wozniacki stiller Danmark med et par stærke junior-spillere. Det er Clara Tauson hos pigerne og Holger Rune hos drengene. Tauson bliver via sin placering som nummer 4 på juniorernes verdensrangliste topseedet i Australian Open, mens Holger Rune, der er nummer 30 i verden, hører til blandt outsiderne.

Men det stopper ikke her. For den tidligere Wimbledon-vinder Frederik Løchte Nielsen stiller op i herredouble sammen med brasilianeren Marcelo Demoliner, og deres kampe vil også blive vist. Det er første gang i fem år, at Løchte skal prøve kræfter med årets første Grand Slam-turnering.

Kilde: Disocovery Networks presse

Prøv C More med Britbox indhold til 0 kr. i 14 dage
Bestil her reklame-link

I samme kategori

Back to top button