Smart Home produktnyt

Arlo annoncerer ny Pro 5S 2K model

Arlo har annonceret nyt overvågningskamera – Pro 5S 2K – der følger i fodsporene på deres roste Pro-serie som vi tidligere har anmeldt her på DIGITALT.TV.

Udover kameraet, der blandt andet har længere batterilevetid end Pro 4, så får modellen selskab af en ny Secure App, med en ny mere intuitiv brugerflade, bedre muligheder for at lave automatiseringer, sætte tidsplaner, geofencing og mere. Appen lanceres sammen med kameraet, men vil naturligvis også fungere med tidligere kameraer fra Arlo.

Der er understøttelsen af ​​Tri-Band gennem routere med understøttelse af Dual-Band – frekvensbåndene 2,4 GHz og 5 GHz – som er standard i alle moderne routere sammen med Arlos egen SecureLink-teknologi. SecureLink gør det muligt for Pro 5S 2K at oprette forbindelse til andre Arlo-kameraer, selv når internettet er nede og under strømafbrydelser.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Takket være nyt hardwaredesign, Tri-Band og en ny strømbesparende tilstand har Arlo Pro 5S 2K en batterilevetid på op til otte måneder, cirka 30 procent længere end Pro 4’s seks måneder. Dette inkluderer understøttelse af optagelse i 2K-opløsning med High Dynamic Range (HDR), farveoptagelse i mørke i modsætning til traditionel sort-hvid og et bredt 160-graders synsfelt.

Ligesom tidligere overvågningskameraer fra Arlo er der indbygget spotlight, sirene og to-vejs lyd, tre funktioner, du som bruger selv vælger, hvornår skal aktiveres. Det sker gennem den nye Arlo Secure App. Den nye applikation hjælper også med at spare tid gennem en ny funktion til at skabe automatiseringer til geofencing, tidsplaner, alarmer og mere.

Lancering sker i foråret 2023.

Kilde: Arlo presse

I samme kategori

Back to top button