Anders Breinholdt klar med nyt produktionsselskab

| fredag 28. jun, 2013 10:29 | 0 Kommentarer
Anders Breinholt

Foto: Henrik Ohsten/ TV 2

TV-vært Anders Breinholt og Natholdets redaktionschef Ricco Wichmann etablerer et produktionsselskab med navnet Pineapple Entertainment. Var der nogen der sagde ananas i egen juice? 🙂

Selskabet etableres i samarbejde med Nordisk Film TV og tanken er at skabe en ny spiller på tv-markedet for comedy, event og underholdning. 

“Anders og Ricco har med Natholdet siden 2010 fungeret succesfuldt som Nordisk Film TVs faste comedy-ben. Den primære forandring er, at vi nu formaliserer dette samarbejde yderligere i Pineapple. Natholdet på TV2 fortsætter i det nye selskab, som desuden er i gang med at udvikle et helt nyt talkshow til efteråret på TV2 Zulu. Vi håber, at masser af nye sjove programmer skal flyde gennem Anders’ og Riccos kreative årer,” siger bestyrelsesformand for Pineapple og adm. direktør for Nordisk Film TV, Jacob Houlind i pressemeddelelsen.

Det nye selskab lægger op til en masse nye, sjove programmer – og det første er ifølge Jacob Houlind et nyt talkshow til TV 2 Zulu, som skal sendes til efteråret.

Kilde: Mediawatch / tvtid.tv2.dk

Del på:

Gemt under:: Branche-Nyt