Branche-Nyt

Anders Blauenfeldt bliver digital direktør på TV 2

43-årige Anders Blauenfeldt bliver digital direktør på TV 2 fra begyndelsen af 2016. (Foto: TV 2)

TV 2 træder 1. februar 2016 et stort skridt videre i den digitale transformation, når Anders Blauenfeldt indtager den nyoprettede stilling som digital direktør.

43-årige Anders Blauenfeldt får det overordnede ansvar for TV 2s digitale platforme og for den strategiske udvikling af TV 2 PLAY, tv2.dk, apps og koncernens øvrige digitale medier, der i tæt samspil med det stærke indhold skal sikre, at virksomheden positionerer sig stærkest muligt i mediebilledet. Herudover skal han være drivkraften bag en række tværgående og innovative projekter, der i de kommende år skal styrke TV 2s digitale forretning.

– Jeg glæder mig rigtigt meget til at byde Anders Blauenfeldt indenfor på TV 2. Han vil blive en vigtig digital stemme i direktionen, og med sine mange års erfaring inden for tv-branchen kender og forstår han mediets muligheder og udfordringer og vil kunne bidrage væsentligt til udviklingen af vores digitale forretning. Anders Blauenfeldt er vant til at arbejde i krydsfeltet mellem teknologi og det kommercielle, og samtidig er han kendt som en dygtig leder med næse for innovation og en energisk frontløber med stærke samarbejdsevner, siger TV 2s administrerende direktør, Merete Eldrup.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Kommer til TV 2 fra Mofibo
Anders Blauenfeldt kommer senest fra e-bogstjenesten Mofibo, hvor han siden begyndelsen af 2014 har været partner med ansvar for teknik og produktudvikling. Siden midten af 1990’erne har Anders Blauenfeldt haft en bred berøringsflade med digital udvikling i små og store virksomheder – siden 2001 i TDC-koncernen, herunder en årrække som en del af direktionen i Danmarks største tv-distributør, YouSee. Anders Blauenfeldt er uddannet civilingeniør fra DTU med speciale i informationsteknologi og har derudover en Mastergrad fra University of Westminster i London.

– Det er med en vis portion ydmyghed, men også med en stor mængde glæde, at jeg ser frem til at tage hul på opgaven hos TV 2. Det er med vemod, at jeg skal sige farvel til Mofibo, der de seneste par år er vokset fra barnestadiet til en halvvoksen teenager med forretning på tværs af flere lande, men her opstod ganske enkelt så god og sjælden en jobmulighed, at min nysgerrighed og forandrings-iver blev vakt. Positionen som TV 2s nye digitale direktør er for mig at se det mest spændende job i Danmark lige nu inden for medier, teknologi og digitalisering. TV 2 har allerede 10-15 års erfaring som stor aktør på web og streaming – en erfaring, der bliver central i den grundlæggende digitale transformation, som venter forude. Jeg glæder mig rigtigt meget til at have en finger med i spillet i denne spændende udvikling på TV 2, siger Anders Blauenfeldt.

TV 2s direktion består fra 1. februar 2016 således af administrerende direktør Merete Eldrup og finansdirektør Peter Normann (registrerede direktører) samt programdirektør Anne Engdal Stig Christensen, kommerciel direktør Flemming Rasmussen og digital direktør Anders Blauenfeldt.

I samme kategori

Back to top button