TV-Nyt

Alternativ jul på ZULU

TV2_zulu_logoZULU skruer igen i år julemåneden lidt anderledes sammen og byder mandag til torsdag i uge 49 – hver aften fra kl. 21.00 – på drama premieren på ’Under the Dome’ sæson 2.

På blot fire dage kan seerne se de 13 nye afsnit af successerien, der er baseret på Stephen Kings bestseller og produceret af Steven Spielberg, og som ZULU med succes viste hele første sæson af i december 2013.

I seriens sæson 2 er der gået to uger, siden kuplen omkring den søvnige by Chester’s Mill sænkede sig over byen og vendte op og ned på indbyggernes liv. Nu kæmper alle for overlevelse, og samtidig svinder ressourcerne hastigt ind. Indbyggerne søger svar på, hvad kuplen betyder, og hvor den kommer fra.  I det kaos, der hersker under kuplen, begynder tilliden hurtigt at forsvinde mellem indbyggerne, for hvem kan de stole på, og hvem skal de holde med i den magtkamp, der udspiller sig i den isolerede by?

’Under the Dome’ sæson 2 får også danmarkspremiere på TV 2 PLAY, hvor seerne har mulighed for at se begge sæsoner samlet.

Søndag 30. november kan seerne også se ’Under the Dome – bag kameraet’, der introducerer til sæson 2 og interviewer seriens stjerner og skabere. Samme dag viser ZULU hele sæson 1 af ’Under The Dome’ i ZULU-boxen.

Hank Moody vender tilbage
7. december viser ZULU-boxen den store finale – syvende og sidste sæson – på ’Californication’, og det bliver officielt den sidste tur ned ad Californiens kyst med David Duchovny som den uforlignelige Hank Moody.

De første seks sæsoner har budt på uforglemmelige sexeskapader, stævnemøder og pinligheder, og i sæson 7 er der endnu flere forviklinger med ekskonen Karen og Hanks besværlige teenagedatter i vente.

Den efterfølgende søndag, 14. december, er den amerikanske krimiserie ’White Collar’ tilbage med sæsonpremieren på sæson 5.

21. december følger premieren på sæson 1 og 2 af den populære ’House of Lies’, der følger den kompromisløse konsulent Marty fra Galweather & Stearn.

Maratonjul på ZULU
I den søde juletid sørger ZULU også for maratonserier på sofaen, når flere af årets egenproduktioner ruller over skærmen.

Seerne kan glæde sig til gensyn med kollektivet på Nørrebro i ’SJIT Happens’, ’Tomgang’ med vennerne Mathias, Theis og Aslan, Tobias Dybvad med de hoarste jokes i ’Dybvaaaaad!’ og komiker Martin Nørgaard med sin humoristiske internetlup i ’Nørgaards netfix’.

Den største fest – og de vildeste tømmermænd
ZULU fortsætter nytårsfesten og skyder det nye år i gang med et brag af en tømmermændsfest. Hele 1. januar er ZULUs programflade spækket med comedy, og som noget helt nyt er der live tømmermænd med to danske komikere, der guider seerne – og sig selv – gennem dagen med et humoristisk tømmermændsjam.

I løbet af december kan seerne også se frem til festligt gensyn med de seneste års ’ZULU Comedy Galla’, sporty svedperler fra ishockeykampene i den danske liga, nervepirrende NBA-kampe og gode grin med blandt andet ’Sorte kugler’, ’Klovn – The Movie’ og ’Solkongen’.

Kilde: TV 2

I samme kategori

Back to top button