TV-Nyt

All England 2016 på TV 2 Sport

Viktor Axelsen All England TV 2 Sport
Foto: Asger Ladefoged / TV 2

Så er der tid til årets All England badminton turnering og du kan se det på TV 2 Sport.

TV 2 SPORT sender mindst fem timers direkte fjernsyn fra All England fire dage i træk fra 10. marts. Det er TV 2s faste badmintonkommentator Dennis Bostrup, der kommenterer sammen med sin lige så faste makker, den tidligere danske elitespiller Jim Laugesen, der rejser til Birmingham for at kommentere kampene.

TV 2 SPORT og TV 2 PLAY sender direkte fra All England således:

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

• Torsdag 10. marts kl. 13.00-18.00

• Fredag 11. marts kl. 17.00-22.00

• Lørdag 12. marts kl. 13.00-18.00

• Søndag 13. marts kl. 13.00-19.00

Mulighederne for at følge de danske spillere er rigtigt gode. De direkte transmissioner kan følges på TV 2 SPORT og på TV 2 PLAY, som er TV 2s streamingtjeneste, og så vil der være masser af artikler og nyheder på sport.tv2.dk, der løbende opdateres.

– I og med at det er OL-år, så er konkurrencen yderligere skærpet, og det vil være fantastisk, hvis vi kan få endnu en dansk titel. Størst chance har nok damedoublen med Christinna Pedersen/Kamilla Rytter Juhl og så de danske herresingler Jan Ø. Jørgensen og Viktor Axelsen. Men der er også muligheder i mixdouble med Joakim Fischer/Christinna Pedersen og herredoublen Mads Pieler-Kolding/Mads Conrad Petersen, fortæller Dennis Bostrup.

Ud over de to kommentatorer er Kristoffer Møldrup og Jacob Qvirin også med i Birmingham for at indhente sidste nyt og vurderinger fra de danske spillere, så TV 2 SPORT stiller selv med et stærkt hold til All England.

De danske spillere, der rejser til Birmingham, hvor All England spilles i dag, er – som det ser ud nu: Viktor Axelsen, Jan Ø. Jørgensen, Line Kjærsfeldt, Hans Kristian Vittinghus Kim Astrup/Anders Skaarup Rasmussen, Christinna Pedersen/Kamilla Rytter Juhl, Joakim Fischer/Christinna Pedersen og Mads Pieler-Kolding/Mads Conrad Petersen.

 

I samme kategori

Back to top button