TV-Nyt

Højdepunkter i årets første måneder på HISTORY og H2

History h2Seere med adgang til HISTORY og H2 kan glæde sig til masser af underholdning, viden og aha-oplevelser i 2016 – fra nye sæsoner af populære klassikere som The Curse of Oak Island til helt nye serier som Barbarians Rising og Outlaw Chronicles: Hells Angels.

Uanset om du er besat af konspirationsteorier, vild med verdenshistorie eller elsker skattejagt, finder du timevis af inspirerende programmer i de kommende uger på HISTORY og H2.

I en helt ny serie i seks afsnit, Outlaw Chronicles: Hells Angels, afslører den tidligere HA-præsident George Christie Jr. de dybeste hemmeligheder og vildeste historier fra verdens mest legendariske motorcykelklub. Det er historien om Hells Angels, som du aldrig har hørt den før! Serien, som har taget USA med storm, får premiere på HISTORY i Danmark d. 9. januar.

Søndag d. 17. januar er der premiere på tredje sæson af successerien The Curse of Oak Island på HISTORY. Serien følger brødrene Lagina, som tager hul på det hidtil mest spændende kapitel i det 220 år gamle mysterium om en skat, der efter sigende er begravet på øen.

Premierelisten for januar omfatter også en helt ny klassisk bilserie, Leepu & Pitbull, og i februar rejser vi “down under” og jagter gode handler i Pawn Stars Australia og Aussie Pickers.

Den 19. og 20. marts viser HISTORY to eksklusive dokumentarer, Alcatraz: The Search for the Truth og Inside Alcatraz: Legends of the Rock, om verdens mest berømte og berygtede fængsel.

Som tidligere offentliggjort blænder HISTORY op for en ny stor dramadokumentarisk serie i første halvdel af 2016. I otte afsnit fortæller Barbarians Rising historien om Spartacus, Attila, Hannibal og andre rebeller, som tvang Romerriget i knæ. Premieredato bekræftes senere.

På H2 er America’s Book of Secrets tilbage med tredje sæson hver mandag aften, og søndag d. 24. januar genforenes soldaterne, som befriede kz-lejren Dachau i april 1945, med nogle af de fanger, som de var med til at redde. Det sker i dokumentaren The Liberators of Dachau.

Er UFO’er fakta eller fiktion? I den helt nye serie Hangar 1: The UFO Files får H2 enestående adgang til den uafhængige organisation MUFON’s arkiv med over 70.000 dokumenter indsamlet gennem mere end et halvt århundrede. Sæson 1 har premiere tirsdag d. 23. februar.


Udvalgte premierer på HISTORY
:

Outlaw Chronicles: Hells Angels – Lørdage fra d. 9. januar kl. 22.00

Leepu & Pitbull – Torsdage fra d. 14. januar kl. 22.00

The Curse of Oak Island 3 – Søndage fra d. 17. januar kl. 20.00

Pawn Stars Australia – Mandage fra d. 15. februar kl. 22.00

Aussie Pickers – Tirsdage fra d. 16. februar kl. 22.00

Alcatraz: The Search for the Truth – Lørdag d. 19. marts kl. 21.00

Inside Alcatraz: Legends of the Rock – Søndag d. 20. marts kl. 21.00

Barbarians Rising – premieredato offentliggøres senere


Udvalgte premierer
 på H2:

America’s Book of Secrets 3 – Mandage fra d. 4. januar kl. 22.00

The Liberators of Dachau – Søndag d. 24. januar kl. 21.00

Secrets in the Dust – Torsdage fra d. 11. februar kl. 22.00

Hangar 1: The UFO Files – Tirsdage fra d. 23. februar kl. 22.00

Kilde: A+E presse

I samme kategori

Back to top button