StreamingnytNet-TV

3 website tips til dig med Netflix og Unotelly – Få mere ud af din Netflix konto

Vi har tidligere anmeldt tjenesten UnoTelly, der åbner for adgang til udenlandsk indhold, der ellers normalt er blokeret for os danskere. Med Unotelly har du adgang til ekstra indhold  fra Netflix USA/UK, Hulu og  BBC iPlayer.  Vi har samlet 3 websites, så du får et godt overblik over, hvad du kan se.

Moreflicks.com – overblik over Netflix, BBC iPlayer, Hulu med flere

moreflicks grab

moreflicks.com er et super smart site, hvor du får et overblik over, hvad du kan se på en række streaming tjenester. Du vælger helt enkelt de tjenester, du har adgang til, og så får du en oversigt over populært indhold, nyt indhold, og det du skal skynde dig at se før det forsvinder.

I forhold til Netlfix kan du vælge at filtrere efter de enkelte landeudgave eller se alt indhold på Netflix uanset land. Sammen med Unotelly abonnement, så får du altså mulighed for at se langt mere indhold via dit Netflix abonnement, end bare det du finder i den danske Netflix.

Unotelly giver også adgang til BBC iPlayer, hvor du kan finde en masse spændende engelsk sproget indhold, igen enkelt at finde frem til via moreflicks.com.

Der på moreflicks.com også mulighed for at finde indhold på Hulu og Fox. 

moreflicks serieinfo

moreflicks.com præsenterer sig rigtigt flot og overskuelig. Der er hurtig adgang til de enkelte afsnit i en given serie og informationerne inkluderer også bedømmelse karakter fra imdb.com.

Endelig er det også enkelt at finde alt tilgængeligt indhold med samme skuespiller bare ved at klikke på navnet. 

istreamguide.com

istreamguide grab

istreamguide.com er et andet alternativ i forhold til at se, hvad der er tilgængeligt på Netflix USA, England eller Canada. Designet er knap som moderne, men kataloget synes lidt mere omfattende end moreflicks.com f.eks. i forhold til at finde alt tilgængeligt indhold med samme skuespiller.

istreamguide.com giver også mulighed at dykke ned i de enkelte indholds genre og filtrere efter en række parametre.

domsguide.com

domsguide grab

domsguide.com præsenterer sig som The Global Netflix Guide, og er en anden mulighed for dig der vil gennemsøge Netflix udgaverne i hele verden for indhold.

domsguide landeflag

Der angives med landeflag, hvilke Netflix regioner det enkelte indhold er tilgængeligt i. F.eks. filmen Slumdog Millionaire findes kun i den britiske udgave af Netflix, så for at se denne, skal du altså sætte Unotelly Netflix regionen til UK.

Sådan skifter du Netflix region med Unotelly

unotelly netflix regioner

For at skifte Netflix region skal du benytte UnoTelly’s Dynamo DNS service, der gør det muligt at skifte mellem en række lande. Din danske Netflix konto virker også i de andre lande, så du skal altså ikke betale ekstra for at se Netflix USA eller UK.

Efter opsætning af Netflix US på UnoTelly UnoDNS Dynamo Settings siden, så har du adgang til Netflix, som var du i USA. Er du logget ind på Netflix allerede, så log ud og ind igen for at komme ind i den rigtige region.

Vil du tilbage til den danske Netflix, så er det bare at sætte Netflix til Denmark på settings siden hos UnoTelly.

Klik her og læs mere om Unotelly i vores Unotelly anmeldelse

 

Glem ikke at du også kan tjekke seneste nyheder på Netflix Danmark her på DIGITALT.TV

I samme kategori

Back to top button