StreamingnytTV-Nyt

252 Premier League-kampe live på Viaplay fra 2020/21 sæsonen

Efter historiens længste Premier League-sæson, og samtidig den korteste pause nogensinde, er verdens bedste fodboldliga tilbage på Viaplay og TV3-kanalerne den 12. september. Og der er gode nyheder til de danske Premier League-fans: I denne sæson er der nemlig ENDNU flere kampe på Viaplay og TV3-kanalerne, hvor 20 ekstra live-kampe betyder, at hele 252 Premier League-kampe kan ses live på Viaplay, mens en stor del af kampene ligeledes kan ses på TV3-kanalerne.

Liverpool vandt i sidste sæson en overlegen liga-sejr, og konkurrenterne gør lige nu deres absolut yderste for at styrke deres hold i det igangværende transfervindue. Hårdtslående Chelsea har forstærket holdet med den tyske topscorer Timo Werner fra Leipzig, mens Manchester United har rekrutteret Ajax-midtbanespilleren Donny Van de Beek.

”Premier League leverer topunderholdning sæson efter sæson. Både på banen og i de historier, som omgiver livet i ligaen. De bedste spillere søger mod England og vil være en del af Premier League, og vi ser frem til en ny fantastisk sæson med dækning af Verdens bedste liga”, siger Kim Mikkelsen, NENT Group Head of Sports.

Udover de 252 livetransmitterede kampe vises de resterende kampe forskudt på Viaplay, så fans kan se hvert eneste minut med deres yndlingsklub i aktion i den kommende sæson.

Udover TV3 kanalerne, så er der igen i 2020/21 sæsonen også tv-kampe på Xee.

Kilde: Nent Group presse

SkyShowtime 39 kr Annonce

I samme kategori

Back to top button