TV-Nyt

22 NEWS alle ugens syv dage

TV 2 NEWS har i knap halvandet år givet danskerne en perspektiverende nyhedsudsendelse fredag, lørdag og søndag klokken 22.00, nemlig 22 NEWS.

Dette nyhedstilbud udvides til at blive sendt alle ugens dage fra mandag 28. januar – dagen, hvor TV 2s hovedkanal har premiere på 21.30 Nyhederne, der samsendes med TV 2 NEWS.

– På NEWS glæder vi os til at tilbyde danskerne en fast nyhedsudsendelse hver aften klokken 22.00, når TV 2 rykker en halv time frem. Vi har allerede erfaret, at seerne er glade for vores nyheder i 22 NEWS fredag, lørdag og søndag, og nu udvider vi dette nyhedstilbud til hele ugen, siger chefredaktør Ulla Pors Nielsen, TV 2 NEWS.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

22 NEWS vil blandt andet kigge frem mod næste dags nyhedsbegivenheder. Samtidig lægger 22 NEWS vægt på fordybelse i forhold til en af dagens aktuelle nyheder inden for politik, samfund, udland og debat.

– Fordybelses-elementet kommer til at spille en rolle hver aften. Det kan eksempelvis være den gode debat eller et dilemma, der tegnes op. Der kan også være tale om øjenvidnet eller kilden, der kender nyhedshistorien fra maskinrummet, eller det kan være parallellen til et sted i Danmark eller udlandet, hvor man har fundet en løsning på problemet, siger Ulla Pors Nielsen.

22 NEWS vil blive bestyret af Jens Gaardbo, Allan Silberbrandt og de øvrige NEWS-værter.


Prøv C More med Britbox indhold til 0 kr. i 14 dage
Bestil her reklame-link

I samme kategori

Back to top button