Canal Digital

19.000 forlod Canal Digital i forbindelse med Discovery Networks konflikt

Canal DigitalTilbage i februar betød en konflikt om en ny distributionsaftale mellem parabol-tv leverandøren Canal Digital og Discovery Networks, at Canal Digitals kunder i et par uger havde sort skærm på kanaler som blandt andet Kanal 4, Kanal 5 og 6’eren.

Konflikten har ikke overraskende fået kunder til at forlade Canal Digital. Det norske medie Kampanje skriver at 19.000 skandinaviske Canal Digital kunder opsagde deres abonnement fra januar til marts i år.

“Vi konstaterer, at hændelsen i begyndelsen af februar er den vigtigste årsag til den negative udvikling i antallet af abonnenter i første kvartal,” siger kommunikationsdirektør i Telenor Broadcast, Scott Engbretsen, til Kampanje.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Økonomisk ser det dog ikke helt sort ud. Kundetabet har nemlig effekt på omsætningen og resultatet for første kvartal. Driftsresultatet blev tværtimod øget med 40 mio. norske kr. sammenlignet med samme kvartal i 2015 og endte på 198 mio. norske. kr. Omsætningen steg fra 1,11 mia. norske kr. til 1,14 mia. norske kr.

Canal Digital havde ved indgangen til andet kvartal 878.000 kunder. Canal Digital lancerer snart en ny tv-boks, som vi anmelder her på DIGITALT.TV.

Kilde: Kampanje.com via Mediawatch.dk

I samme kategori

Back to top button