Antenne-TV

100.000 danskere ser tv med Boxer

feature boxerOmkring 100.000 danskere – eller 45.000 husstande – havde pr. 1. januar 2010 valgt at tegne et tv-abonnement hos den nye tv-udbyder Boxer TV. Dermed har Boxer etableret sig som Danmarks femtestørste tv-udbyder, selvom kundetallet var lavere end forventet.

– Da Boxer kom i gang 1. november, havde vi oplevet stor forhåndsinteresse, inden vi overhovedet havde lanceret vores tv-pakker, og med 100.000 danskere som kunder to måneder senere siger det mig, at der er et stort behov for at kunne købe et mindre antal tv-kanaler og slippe for at tage 30-50 tv-kanaler for 400 kr. om måneden, siger adm. direktør Steen Ulf Jensen, Boxer TV.

Boxers primære succeskriterium i 2009 var at tiltrække så mange danske tv-seere til sig, at det kom til at udgøre et solidt og effektivt brohoved ind på det danske marked.

– Det er lykkedes os at nå det mål. Men konkurrencen er benhård, og Boxer er en ny og lille aktør i forhold til vores store, veletablerede konkurrenter. Det har påvirket kundetallet, siger Steen Ulf Jensen.

Det andet vigtige mål for Boxer i 2009 var at etablere virksomheden som et kendt varemærke. Det er også lykkedes, idet markedsundersøgelser viser, at 90 procent af alle husstande med tv-modtagelse via antenne kender Boxer efter blot få måneder på markedet.

Antenne-husstandene er Boxers vigtigste målgruppe. For dem er det langt lettere at blive kunde hos Boxer end hos nogen anden tv-udbyder.

Kilde: Boxer presse

I samme kategori

Back to top button