TV-Nyt

1. januar: En fantastisk comedy-dag på ZULU

tv 2015Når tømmermændene plager 1. januar, har du heldigvis TV 2 ZULU til at lindre. Her byder kanalen på både spritny og velkendt dansk comedy, og den medicin har i flere år sikret ZULU en af årets seermæssigt bedste dage på netop 1. januar.

En superdag for ZULU, som ligger i forlængelse af ZULU-rekordåret 2014.

1. januar 2015 sender TV 2 ZULU bl.a. det helt nye velgørenhedsshow ’Comedy Aid 2014’, hvor mange af Danmarks største komikernavne optræder til fordel for Red Barnet.

Værter er Torben Chris og Thomas Hartmann, som senest har opnået stor succes med ‘Men’s Room’. De to præsenterer en stjerneparade af kendte komikere, der alle optræder gratis for at samle penge ind til Red Barnets arbejde for børn i misbrugsramte familier.

Komikerne på scenen er Alex Thelander, Anders Fjelsted, Brian Mørk, Carsten Bang, Carsten Eskelund, Christian Fuhlendorff, Dan Andersen, Elias Ehlers, Jacob Wilson, Jesper Juhl, Lasse Rimmer, Martin Nørgaard, Michael Schøt, Nikolaj Stokholm, Omar Marzouk, Ruben Søltoft, Simon Talbot, Thomas Buttenschøn, Thomas Wivel og Uffe Holm.

Tobias Dybvad og Elias Ehlers
Senere på aftenen byder ZULU på nyere comedyshows med komikerne Tobias Dybvad og Elias Ehlers – sidstnævnte med showet ’Fucking Glad’ fra 2012.

Elias Ehlers har allerede leveret mange perler til den danske comedyscene. Alene hans sæt til de seneste års ’Comedy Aid’ vakte vild jubel med hans samfundssatiriske undren over verden omkring ham.

Denne gang vender han blikket indad og præsenterer sit indre tragikomiske univers i sit sjove onemanshow. For livet er en lidelse, når man hedder Elias Ehlers, er sortseer og født med et ansigt fastfrosset i afmagtens folder, hvor bare det mindste smil føles som en mental fibersprængning. Især når verden er fyldt med jubeloptimister, der konstant forsøger at aftvinge ham en smule begejstring eller i det mindste bare en mimik …

Tobias Dybvad er på scenen med showet ’Sjov mand, klam personlighed’. Dybvad er en af tidens mest eksponerede komikere, der har opbygget en solid fanskare, bliver rost af anmelderne for sit talent som komiker og – apropos – fik tildelt “Läkerol-prisen” som årets talent ved Zulu Comedy Galla 2011.

Allerede to år efter blev Tobias Dybvad nomineret til årets komiker for sit første onemanshow ’Sjov mand – klam personlighed’, der med få ord beskriver spændvidden i hans repertoire.

Meget mere comedy
Men også tidligere på dagen er der masser af comedy på ZULU. For de morgenfriske sendes  ’MC’s Fight Night 2011 præsenteret af Zulu’, og herefter er der gensyn med ’Zulu Comedy Galla 2012’ og med showet ’Michael Schøt – Schøt Happens’.

ZULU sender også en specialudgave af ‘Danish Dynamite’, hvor Magnus Millang og Martin Høgsted fortæller om den kommende sæson. Her kan du glæde dig til at se klip og få en introduktion til den nye sæsons spraglede persongalleri af gamle kendinge som grænsevagten Anders Kolling (spillet af Mick Ø.) og Kongerne af Næstved samt nye karakterer, der spilles af Millang og Høgsted og en række kendte gæstespillere.

Kilde: TV 2

I samme kategori

Back to top button