TV-Nyt

Zulu serien Perfekte Steder får en sæson 2

En serie, der tager ungdommen alvorligt. Sådan beskriver kanalchef Sune Roland, TV 2 Networks, Mikael Wulffs fiktionsserie ‘Perfekte Steder’, der i efteråret 2017 kunne ses på TV 2 ZULU og TV 2 PLAY. Og seerne kan godt begynde at glæde sig – der kommer nemlig en ny sæson om Tobias og Rose og deres kærlighedsforhold.

– Danmark har med ‘Perfekte Steder’ fået en ny ungdomsserie, og det var lige præcis det, vi ønskede med fiktionsserien. Den har alt, hvad der hører til en vild og stormende forelskelse, og vi er stolte over, at seerne, ikke mindst på TV 2 PLAY, har taget ’Perfekte Steder’ til sig. Derfor er vi selvfølgelig super glade for, at vi kan præsentere endnu en sæson i 2018. ‘Perfekte Steder’ er fortalt på et moderne og tidssvarende sprog, og desuden har seerne fået serveret ekstrascener, som på genial vis har uddybet og udbygget nogle af de scener, som vi ser i serien, siger Sune Roland.

Mere kærlighed fra Mikael Wulff
‘Perfekte Steder’ har Sara Hjort Ditlevsen (bl.a. kendt som Ritas datter, Molly, i TV 2-serien ‘Rita’) og Gustav Giese (bl.a. kendt for sine roller i filmene ‘Nordvest’ og ‘Sommeren ’92’) i hovedrollerne som Rose og Tobias, der går igennem en stormende forelskelse. Det er Mikael Wulff, der har skrevet manuskript og instrueret ‘Perfekte Steder’. Han ser frem til at give seerne endnu mere kærlighed:

– Det har været fascinerende at skabe noget, hvor det væsentlige og altafgørende er følelser. I første sæson arbejdede vi hårdt på at lave nogle momenter, der rummede en vis eufori, en smittende stemning af forelskelse. I den nye sæson fortælles historien om fasen lige efter den altopslugende forelskelse, hvor lidenskaben stadig brænder, men virkeligheden presser sig på. Vi kommer dybere ned. Vi er lige nu i gang med at skrive manuskripterne, og de skrives i en tilstand af ophidselse. Det kan kun blive uforglemmeligt, siger Mikael Wulff.

TV 2 ZULU skruer op for fiktionen
‘Perfekte Steder’ er langt fra den eneste tv-serie, der bliver udviklet til TV 2 ZULU, hvor det er en klar strategi at vise mere fiktion, både dansk og udenlandsk, fortæller ZULU’s kanalchef:

– I den kommende tid sætter vi flere sejl ind for at få mere fiktion ind på TV 2 ZULU. Det er en del af hele TV 2-husets fiktionsstrategi at levere nye og spændende tv-serier året rundt. Vi ved, seere og brugere efterspørger genren, som også fungerer godt på tværs af vores forskellige platforme, siger Sune Roland.

Kilde: TV 2

I samme kategori

Back to top button