Nyheder

ZULU laver Single Service på valentinsdag

zuluTV TV 2 ZuluHvis du ikke har en date til valentinsdag lørdag 14. februar, er det faktisk helt ok – for ZULU er her for dig!

ZULU Single Service vil både på sendefladen og på Snapchat være den kæreste, singlerne fortjener, og vil dagen igennem cementere, at valentinsdag er for alle – især hvis du ejer et tv.

Dates, supersingler og romantisk komedie
Kærlighed findes i mange former, og det gør kærester og parforhold også. Allerede om formiddagen byder ZULU på masser af date pranks i ‘Disaster Date’.

Om eftermiddagen folder supersinglen Hank Moody sig ud i den syvende og sidste årgang af kult-tv-serien ‘Californication’.

Din tv-dinner kan du indtage i selskab med singlerne i ‘SJIT Happens’-lejligheden. Og så overlader ZULU scenen til Cameron Diaz og Ashton Kutcher, der brillerer i den romantiske komedie ‘Til Jackpot os skiller’.

‘Jonatan Spangs bryllup’
Valentinsdag er godt i gang, stemningen er god, og skulle ZULU så ikke tage dig med til bryllup – ‘Jonatan Spangs bryllup’?

I standupkomikerens onemanshow er alt parat til den store begivenhed. Der mangler kun én ting: Bruden. Og det er altså ikke, fordi Jonatan ikke har ledt efter hende, for han har skam været omkring. Men nu er han fri af alle (214) tidligere forhold og endelig klar til at sætte ringen på fingeren.

Kirken er bestilt, talen er stort set skrevet, og champagnen ligger på køl. Faktisk er der kun et lille punkt tilbage på to-do-listen – og det er bruden, der skal findes.

Kom på date med ZULU via Snapchat
Har du ikke fundet den eneste ene eller nogen anden til at tage på valentindate? Intet problem. Hvis du følger @tv2zulu på Snapchat, vil ZULU tage dig i hånden og følge dig ud på den date, du fortjener.

Det bliver romantisk, det bliver anderledes, og det bliver en kanonsalut af kærlighed. Daten starter klokken ni om morgenen og varer helt til midnat.

I samme kategori

Back to top button