TV-Nyt

Zulu Comedy Festival fra 23. august til 1. september

comedy festival 2013 tv2 zuluZulu Comedy Festival vil fra 23. august til 1. september indtage både København og TV 2 Zulu med en masse dansk og udenlandsk comedy. Kronen på værket er det store show ”Zulu Comedy Galla” i Operaen, hvor Zulu fejrer den danske comedy-branche med et show fyldt med de bedste liveoptrædener og overraskelser samt uddelingen af Läkerol Talentprisen på 100.000 kroner og kåringen af Årets Komiker.

Den ti dage lange festival byder på masser af shows på både små og store scener i København og omegn. Festivalen serverer både klassisk stand-up af høj kvalitet og helt nye tendenser og talenter på den danske comedy-scene.

Udover de mange shows i København og omegn indtager Zulu Comedy Festival også tv-skærmen med fire timers dansk comedy hver aften i ti dage. Der er bl.a. premiere på ”Mick Øgendahl: SPAS”, ”Linda P… og mig”, ”Fucking Glad med Elias Ehlers” og ”Michael Schøt – Schøt Happens”. På skærmen er der også gensyn med ”Casper & Frank – nu som mennesker”, ”Rune Klan går large”, ”Uffe Holm – Flashback”, ”Anders Matthesen: Vender tilbage” samt en række andre store comedy shows.

Zulu Comedy Festival på skærmen toppes med ”Zulu Comedy Galla 2013”, som vises på TV 2 Zulu søndag 1. september fra klokken 20.00.

Se mere om ”Zulu Comedy Festival 2013” på www.zulu.dk og stem på Årets komiker her.

Se trailer for Zulu Comedy Festival 2013 her.

I samme kategori

Back to top button