YouSee – Vi vil gerne have nogle af Discoverys kanaler med i pakkerne

| torsdag 12. dec, 2019 13:54 | opdateret 12. dec, 2019 kl. 17:02 | 19 Kommentarer

YouSee var med på et møde i Antenneforeningen Nyborgnet i forbindelse med at Discovery kanalerne forsvinger fra YouSee fra nytår.

På mødet meldte Yousee ud, at man gerne vil have nogle af Discoverys kanaler med i pakkerne. Men Discovery Networks skulle, ifølge YouSee, dog forlange, at de øvrige 10 kanaler skal med, hvis Yousee vil have bare én kanal.

– Vi ønsker ikke at tvinge jer til at betale for en masse tv-kanaler, som I alligevel ikke ser, fastslog accountmanger i Yousee, Mick Villadsen på mødet.

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag

Del på:

Tags:

Gemt under:: YouSee

19
Kommentarer

for at kommentere
2 Kommentartråde
17 Svar i tråden
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Kommentarforfattere
  Abonnér  
nyeste ældste
Underret om
mich

Iflg den nye oversigt er grund og mellempakken fyldt op nu, TV2Charlie afløste Kanal 5 i grundpakken

Og mellempakken er også fyldt op

Nu er der kun 24 TV kanaler i fuldpakken mod idag 26 kanaler.

Så der er plads til 2 Discovery kanaler i fuldpakken

Tror ikke der kommer noget i stedet for de 3 gratis TV kanaler, som DR lukker ned, for så bliver grundpakken da betydeligt dyrere

Så det ser ud til at blive en laaaaang kamp mellem Discovery og Yousee

C. Johansen

Jeg er slet ikke i tvivl om, at YouSee kan finde plads til de kanaler, som de ønsker. Selvfølgelig kan det godt blive nødvendigt at ændre på nogle frekvenser, men optælles antallet kanaler, der forsvinder eller er forsvundet fra You-See’s net det sidste års tid, når man frem til 16. Det er Discovery’s 11, DR’s 3, 24Nordjyske og en lokal-tv kanal. Til gengæld er der kun kommet én ny kanal: Xee. Det er muligt, at man ved at lave en nummerering af program pladser, kan få det til at se ud, som om nettet er fyldt op, men hvis der… Read more »

mich

De har i adskilige år haft grundpakke + 10, 20 og 36 TV kanaler. 10 kanaler svarer til mellempakken, 36 kanaler svarer til fuldpakken. disse koster det samme, uanset om det er bland selv eller faste kanaler som udgangspunkt. Tror ikke de opgraderer 36 ekstra kanaler til 39 kanaler eller flere

C. Johansen

Jeg læste dit første indlæg, som om du mente, at i hvert fald mellem pakken var fyldt op.
Det er en misforståelse, for pakken kan selvfølgelig udvides, hvis det ønskes, selv om det måske bliver nødvendigt at flytte delefrekvensen til fuldpakken.
Der har ikke på noget tidspunkt været argumenteret for, at programpakkerne var “fyldt op”. Det er ikke det, som er begrundelsen for, at Discovery’s kanaler ikke fremover får plads i pakkerne. Teknisk ville det sagtens kunne lade sig gøre.

mich

Men nu vil Yousee jo ikke have alle Discoverys 11 kanaler i fuldpakkenan i fremtiden, formentligt slet ikke når sport kun ses af 14% af danmarks befolkning

C. Johansen

Helt enig, men hvad med grundpakken? TV2 Charlie i stedet for Kanal5. Hvad kommer i stedet for de 3 DR-kanaler???

mich

Iøvrigt er alle de nye kanaler fra konkurrenterne allerede lagt i TV pakkerne, (på TV boks og i app / PC browsing) , hvor Discoverys 11 kanaler så forsvinder den 1. januar både fra disse og fra almindelig TV apperater

Per M

YouSee kunne bare se at komme i gang med at få smidt en pokkers masse af alle de bland selv kanaler ud som praktisk talt dårligt nogen har interesse i alligevel, hvilket er nok op mod en 30 stykker, så lave en total omrokering og bedre samling af kanalerne i de faste pakker efter Januar 2020, så der ikke er huller i kanal numrene og få noget ordentlig samling på bland selv kanalernes rækkefølge også og så få skabt bedre ordentlig plads på hele frekvensbåndet. Så kan man få en meget bedre kanal fordeling mellem fastpakke og bland selv kanaler… Read more »

frankm

Oprydning i bland selv-kanalerne giver ikke mere plads i mellempakken og fuldpakken. Det er ulempen med de fysiske frekvensfiltre i nettet. Det hele bliver mere dynamisk den dag, de vælger at kryptere alt. Alle filtre kan da fjernes, og kanalerne behøver ikke ligge der to gange.

Hvis der skal findes mere plads, kan de vælge at omlægge de ukrypterede kanaler til 256-QAM. Det giver 30% mere plads.

Per M

I stedet for kun at skimme det jeg skrev Frank, så læs det hele jeg skrev, for jeg skriver faktisk om en total oprydning, fjernelse af op mod 30 absolut mindretal kanaler og dernæst omrokering på hele feltet, så det hele bliver samlet ordentligt, både faste pakker og bland selv, hvilket faktisk VIL give mere plads på begge felter, ved både faste pakker og ved bland selv. Glem totalt om hvordan det hele fungerer og ligger nu, for det er overhovedet ikke aktuelt med det jeg foreslår da den nuværende form udgår, for den totale oprydning, sletning af kanaler og… Read more »

mich

” fjernelse af 30 absolut mindretal kanaler” Hvad mener du, hvilke

frankm

Jeg er heller ikke helt med. Kanalnumre er bare tal. Kanalerne kommer ikke til at fyldre mindre, fordi tallene er fortløbende.

C. Johansen

Det er selvsagt et voldsomt problem, at tv-seerne og YouSee har modsat rettede interesser. YouSee’s interesse er selvfølgelig at malke kunderne mest muligt. Man leverer altså så dårligt et produkt, som man kan slippe af sted med, samtidig med at kundeflugten holdes på et for YouSee acceptabelt niveau. Man kan fx se på nabolandenes tv-kanaler. Hvad er der sket af nyt på den front af nyt i YouSee’s tilbud de sidste mange år. Absolut intet! Man skulle næsten tro, at man I Norge stadig kun har én tv-kanal! Men problemet er jo, som alle ved, at nabolands-tv vil være meget… Read more »

mich

Det er også derfor det kun er TV boksen, app og PC der har fået de nye TV kanaler ind i pakkerne allerede nu, og almindelige TV først får dem, når Discovery kanalerne lukkes ned https://digitalt.tv/yousee-nye-pakkekanaler-fra-nytaar-kan-ses-allerede-nu/

Kristina Veirum

Nu taber begge parter jo rigtig mange penge, hvis der ikke er nogle, der vil give sig overhovedet. Discovery har da ikke lyst til at tabe alle de penge. Der er ingen, der taler om Dplay, der godt nok også er Discovery. Men de kunne jo godt gå hen at finde en løsning, der gavner begge parter, hvis YouSee fik Dplay, hvor det også ville gavne Discovery med en helt anden løsning, hvor de kunne nå til enighed. Ingen ved definitivt hvad der kommer til at ske, men en løsning skal der nok blive fundet. Jeg havde skiftet, hvis jeg… Read more »

mich

Kristina, glem din dplay. Yousee får ikke Dplay. Iøvrigt er dplay ikke løsningen for mange mennesker, for de har slet ikke internet, eller afspilnings udstyr og en meget stor del af det kan du kun se live, alle film, alle udenlandske serier og al sport. Dplay har simpelthen ikke retighederne til at streame det efterfølgende, kun deres dansk producerede udsendelser, Med andre ord, dplay kan ikke bruges af størstedelen, jo dem der alligevel sætter sig og ser forbold på 6´eren canal 9 kanal 5 og så videre

mich

Kristina, f.eks. OL til sommer, hvor meget af det sendes hele natten. “Discovery og DR deler rettighederne på flow-tv ligeligt, mens Discovery alene har rettighederne til at sende alle OL-discipliner live på deres streamingtjenester Dplay og Eurosport Player.” https://digitalt.tv/saadan-fordeles-ol-i-2020-mellem-dr-og-discovery-kanalerne/

mich

Kristina, sagt på en anden måde, al det du kan se i arkiv idag hos yousee (eller optagelser) på discovery kanalerne, det kan du ikke med Dplay fremover, men du skal se detlige når det sendes på de almindelige TV kanaler

Per M

Alt det OL vil nu også godt kunne ses med kanaler der allerede befinder sig i grundpakken hos YouSee uden problemer, nemlig på ARD og ZDF hvor samtlige discipliner deles mellem de to, så Discovery har ikke skudt papegøjen så meget som de selv render rundt og tror.
Der er det med det i Tyskland, at OL hører ind under public service.