YouSee

YouSee – nye pakkekanaler fra nytår kan ses allerede nu

YouSee ændrer på en række kanaler i pakkerne fra nytår, som bekendt ryger Discovery Networks kanalerne ud, mens blandt andet C More Stars, C More First, C More Hits, C More Series, Viasat Film Premiere, Viasat Film Action, Viasat Film Family, Viasat Film Hits bliver en del af Fuldpakken.

Selv om der endnu er lidt tid til årsskiftet, så er der allerede nu åbnet for kanalnyhederne på YouSee’s tv-boks, i Film & TV app’en og på tv.yousee.dk. De nye kanaler kommer i første omgang til at ligge lige efter kanalerne i din nuværende tv-pakke. Så har du fx 40 kanaler i din nuværende tv-pakke, vil du kunne finde de nye kanaler på kanalplads 41 og frem.

Viasat Film Action vises i øvrigt på Eventkanalen, der ligger på kanalplads 100 hele december til alle YouSee kunder.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Også julegodter på streaming fra YouSee

I december kan du streame en række ekstra film og serier hos YouSee. Ternet Ninja (fra 17. dec.). Og allerede nu kan du se underholdende serier og gode film som dramaet Lifeboat, der var nomineret til Politikens Talentpris sidste år.

Du kan streame det hele på din YouSee Tv-boks, i YouSee Film & Tv-appen og på tv.yousee.dk. Du finder de ekstra titler under de to menupunkter Film og Serier i afsnittet “Til dig. Fra YouSee”.

Kilde: YouSee

Prøv C More med Britbox indhold til 0 kr. i 14 dage
Bestil her reklame-link

I samme kategori

Back to top button