YouSee – nye pakkekanaler fra nytår kan ses allerede nu

| torsdag 12. dec, 2019 16:57 | 15 Kommentarer
Nye YouSee kanaler 2020

YouSee ændrer på en række kanaler i pakkerne fra nytår, som bekendt ryger Discovery Networks kanalerne ud, mens blandt andet C More Stars, C More First, C More Hits, C More Series, Viasat Film Premiere, Viasat Film Action, Viasat Film Family, Viasat Film Hits bliver en del af Fuldpakken.

Selv om der endnu er lidt tid til årsskiftet, så er der allerede nu åbnet for kanalnyhederne på YouSee’s tv-boks, i Film & TV app’en og på tv.yousee.dk. De nye kanaler kommer i første omgang til at ligge lige efter kanalerne i din nuværende tv-pakke. Så har du fx 40 kanaler i din nuværende tv-pakke, vil du kunne finde de nye kanaler på kanalplads 41 og frem.

Viasat Film Action vises i øvrigt på Eventkanalen, der ligger på kanalplads 100 hele december til alle YouSee kunder.

Også julegodter på streaming fra YouSee

I december kan du streame en række ekstra film og serier hos YouSee. Ternet Ninja (fra 17. dec.). Og allerede nu kan du se underholdende serier og gode film som dramaet Lifeboat, der var nomineret til Politikens Talentpris sidste år.

Du kan streame det hele på din YouSee Tv-boks, i YouSee Film & Tv-appen og på tv.yousee.dk. Du finder de ekstra titler under de to menupunkter Film og Serier i afsnittet “Til dig. Fra YouSee”.

Kilde: YouSee

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag

Del på:

Gemt under:: YouSee

15
Kommentarer

for at kommentere
2 Kommentartråde
13 Svar i tråden
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Kommentarforfattere
  Abonnér  
nyeste ældste
Underret om
Per M

Viasat Ultra HD er kommet på plads i Mellem og Fuldpakken, så den kan man se hvis man lige foretager en kanal opdatering på ens TV eller PVR.
Har man desuden så et af YouSee’s kort, så er alle C More kanalerne blevet låst op.

Ved ikke med Viasat Film da det var nogle jeg allerede har betalt abo på (udløber 31/12), men dem kan i jo så også prøve at undersøge dem af jer der ikke i forvejen havde abo på dem.

frankm

Er bitraten den samme som på 418 MHz?

C. Johansen

Modulationen er ikke den samme. 64 på den ukodede og 256 på den kodede. Jeg kan ikke aflæse bitraten.

Per M

Se bitrates kan jeg heller ikke her hos mig. Godt nok er min Vu+ meget teknisk anlagt i Black Hole softwaren, men ikke så teknisk.

frankm

Ellers er den lavpraktiske måde at kigge på filstørrelsen vs. antal optagede minutter.

frankm

Hvis vi sammenligner på filstørrelse… På den kodede kanal fylder 301 sekunder 675004416 bytes. Det giver en beregnet bitrate på 17,9 Mbit/s.

Nogle af de ukodede kanaler har nemlig en anelse højere bitrate end de kodede. Det er længe siden, jeg har haft mulighed for at måle, så jeg ved ikke hvad status er i dag.

Per M

Jeg prøvede lige at optage 2 minutters tid på Viasat Ultra HD med min Vu+ og undersøge TS filen på computeren og der siger bitraten 16.5 Mbps.

frankm

16,5 lyder lavt. Hvilket program analyserer du med? Jeg gør flittigt brug af DVB inspector (open source). Det kan også skille ts-filen ad og vise bitrate på de enkelte spor.

frankm

Det er lidt lavt i forhold til Yousees kodede udgave af kanalen. Her ligger den samlede kanal på 18 Mbit/s. HEVC-sporet fylder ~17 Mbit/s.

Per M

Dobbelt post, sorry.

C. Johansen

Viasat Film er tilsyneladende stadig kodet men låst op, hvis man har kort. Men der er ikke sket noget med C More her.

C. Johansen

Nu er C More kanalerne også blevet låst op, men det er det er i en svensk udgave. Både EPG og undertekster er svenske. Det er det også hos Viasat Family. Hvis man ser de samme kanaler som streaming, er underteksterne danske. Hmmm..

Per M

Underteksterne er der 4 at vælge imellem: Dansk, Svensk, Norsk og Finsk.
På C More Hits har jeg set at der også er 2 lydspor: Dansk & Norsk.
EPG har jeg set er lidt af en rodet blanding mellem Svensk og Dansk.

C. Johansen

Nu har jeg prøvet at vælge underteksterne til dansk en gang til, og det ser ud til, at underteksterne nu alle bliver på dansk. Jeg kan ikke lige umiddelbart se, hvorfor de svenske undertekster dukkede op.