YouSee

YouSee tv på computeren

YouSee kunder kan se tv på computeren.

 

 

Tjenesten findes på adressen yousee.tv.

“Konkurrencen på bredbåndsmarkedet afgøres i høj grad af, hvem der kan tilbyde det bedste indhold. Her står vi i forvejen stærkt med TDC-koncernens musiktjeneste PLAY, som giver fri adgang til flere end fem millioner musiknumre. Nu går vi et skridt videre i samme retning ved også at give YouSee’s bredbåndskunder ubegrænset adgang til de bedste tv-kanaler, uden at det koster ekstra,” siger vicedirektør Ulf Lund, YouSee.

YouSee er blandt verdens første kabel-tv-udbydere til at distribuere tv på det åbne internet, dvs. som web-tv. Selv om det kun er selskabets egne bredbåndskunder, der får fri adgang til alle kanaler, kan ikke-kunder også købe sig adgang til at se tv via nettet, indtil videre dog begrænset til 23 tv-kanaler.

Dertil kommer, at alle bredbåndskunder har mulighed for at leje de nyeste spillefilm fra YouSee Cinema, som også er tilgængelig fra yousee.tv.

“Her og nu handler det for os om at tilbyde vores kunder en unik kombination af bredbånd, musik og tv, som ingen andre kan konkurrere med. På længere sigt handler det om at forberede os på, at det gradvist bliver mere og mere almindeligt at se tv eller leje film via computeren. Vores mål er at skabe den stærkeste danske videoportal på nettet,” siger Ulf Lund.

Mere om YouSee Web-tv

  • 30 tv-kanaler, bl.a. alle DR-kanaler (bortset fra DR HD), TV 2-kanalerne, TV3, nabolands-tv, National Geographic, Eurosport, Discovery, Disney XD, MTV m.fl.
  • Adgang til at leje film i YouSee Cinema med mere end 600 aktuelle film. YouSee har aftaler med film-selskaber som bl.a. Warner Home Video, Paramount, Disney, Dreamworks, Universal og Nordisk Film
  • Bredbåndskunder hos YouSee kan se tv-kanalerne på yousee.tv uden ekstra omkostninger, men kun fra husstanden via den kabel-baserede bredbåndsforbindelse hos YouSee
  • Kunderne har adgang til de Web-tv-kanaler, som også indgår i den tv-pakke, de abonnerer på via Kabel-tv (Grund-, Mellem- eller Fuldpakken)
  • Kunder med bredbånd andet sted kan købe adgang til 23 live-tv-kanaler. Abonnementsprisen er 39 kr. for 24 timer, 199 kr. for 30 dage
  • Videoafspilleren på yousee.tv benytter Flash og kan anvendes på både Windows-, Mac- og Linux-computere
  • Live-tv og film streames i to kvaliteter og kan benyttes med forbindelser på min. 1 Mbit. For den bedste kvalitet anbefales det at anvende bredbåndsforbindelser på min. 2 Mbit

Kilde: YouSee presse

Tags

Relaterede artikler

Back to top button
Close
Close