YouSee

YouSee tv-bokse er blevet opdaterede

YouSee udsendte 14. juni en opdatering til deres tv-bokse Humax (YSR-2000) og Humax 4K tv-boks (YS-4000)

Nyt menupunkt – Kanaler

YouSee boks kanalerYouSee har lavet et nyt samlingspunkt for alle de tjenester som du har adgang til. Menupunktet er tilgængelig på både deres tv-apps (android & iOS), på web-tv samt på Humax-boksen.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

YouSee boks kanaler menuDet betyder blandt andet at Lejefilm (med nyt Blockbuster logo), radio og Neflix-appen bliver også flyttet under kanaler.

Den nye inddeling begejstrer dog ikke alle kan man læse på YouSee’s eget brugerforum:

Det gør det meget mere omstændigt og tidskrævende at finde oversigt over lejefilm – plus det går langsommere for boksen at skifte mellem mellem lejefilmoversigt og tilbage til kanaler-oversigten i forhold til tidligere, hvor lejefilm var et selvstændigt menupunkt, lyder det f.eks. fra en bruger.

Resilience-mode på Humax (offline tilstand)

YouSee boks offline modeFremover vil boksen stadig kunne bruges til at se Live TV, selvom der ikke er forbindelse til internettet. Der vil være en sky med en streg over i menuen, når der ikke er forbindelse.

Bemærk at Humax 4K tv-boks (YS-4000) boksen har forkert farvede menuer såfremt du ser på TV 2 Ultra HD kanalen, dette er på grund af at der sendes i HDR og menuerne ikke er beregnet til denne standard endnu i hvert fald.

Kilde: YouSee forum

Prøv C More med Britbox indhold til 0 kr. i 14 dage
Bestil her reklame-link

I samme kategori

Back to top button