YouSee

YouSee tv-boks paradoks

Pernille ErenbjergYouSee oplever som mange andre traditionelle tv-udbydere at kunderne vælger billigere og mindre TV-pakker. Næsten hver tredje TV-kunde hos TDC – 31,2 procent – har nu kun den lille TV-pakke, grundpakken. Den trend giver TDC færre indtægter og efter man nu kan nøjes med bredbånd uden TV kan det meget vel blive endnu værre.

YouSee’s topchef håber på den ene side at den nye YouSee boks holder på kunderne, men på den anden side så vil hun også gerne af med den.

“Der sker en enorm udvikling på TV-området, og derfor er den nye TV-boks pokkers vigtig for os. Den langsigtede løsning er, at man ikke skal behøve en boks, men den teknologi er endnu ikke moden. Vi arbejder for at slippe for ekstra udstyr, for det giver jo også fejl, som vi skal supportere, men i en periode endnu er det nødvendigt, hvis man vil mere med sit TV,” siger Pernille Erenbjerg til business.dk.

Målsætningen er fortsat at 200.000 YouSee-kunder har den nye boks inden for 18-24 måneder. Modtagelsen har været bedre end forventet, fortæller Pernille Erenbjerg. Hun vil dog ikke ud med konkrete tal.

En del kunder har dog oplevet store problemer med at få boksen og tjenester aktiveret, fordi YouSee i forbindelse med bokslanceringen også opdateret sine IT systemer.

Samlet set går antallet af tv-kunder går frem, men det skyldes at YouSee har fået nye distributions aftaler hjem.

Kilde: Business.dk, Mediawatch.dk

Relaterede artikler

Back to top button