YouSee TV app nede på grund af landskampen

| mandag 18. nov, 2019 21:18 | opdateret 19. nov, 2019 kl. 7:46 | 5 Kommentarer
YouSee TV app nede

Den afgørende EM-kvalifikations kamp mellem Irland og Danmark her til aften har bragt YouSee’s TV app i knæ, så der ikke er adgang, uanset om man vil se landskampen eller noget andet.

– Det er korrekt, at vi har nogle problemer med appen. Det er fordi så mange vil på, på samme tid, oplyser TDC til Ekstra Bladet.

Måske har vi fundet den virkelige forklaring på at YouSee dropper Kanal 5 og de andre Discovery Networks kanaler 😉 Det er nemlig typisk, når der er danske landskampe på Kanal 5, at YouSee’s streamingtilbud ikke kan følge med.

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag

Del på:

Gemt under:: YouSee

5
Kommentarer

for at kommentere
5 Kommentartråde
0 Svar i tråden
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Kommentarforfattere
  Abonnér  
nyeste ældste
Underret om
HansPedersen

Det er jo bare beviset (som jeg ser det) at store nationale LIVE begivenheder egner sig ikke til streaming. Streaming popper frem. Og er fin til mange ting, men til store LIVE begivenheder hvor mange skal se samtidig kræver det bare en hulens masse ressourcer i backend til at håndtere det. Det er ikke første gang noget streaming går ned, og absolut ikke sidste… Jo, gammeldags tv-signal kan også fejle, men det er ikke pga 1 million eller 1½ million ser med. Det er fordelen ved det! Og derfor forstår jeg ikke at man er så ivrige for hele tiden… Read more »

C. Johansen

En af de mange fordele ved streaming-tv er, at det altid er utrolig spændende. Det spændende består hovedsagelig i, at man aldrig ved, hvilken kvalitet man kan modtage i, for den afhænger af, hvor mange andre, der streamer samtidig med. Som et specielt raffinement kan man ved særligt populære programmer opleve, at det er helt umuligt at streame, men det gør jo bare det hele endnu mere spændende. Men der er skam andre fordele ved streaming: Langsom kanalskift, besværlig at optage programmer, og hvis vore nabolande kunne samle sig sammen til at gå væk fra DVB-T/T2 og DVB-S/S2, kunne vi… Read more »

Palleba2000

At det overrasker folk overhovedet at det hele går ned under landskamp overrasker mig. Streaming er noget værre LORT til dette. Hold jer til DVB-T/C/S signaler når der skal ses ordenligt, alt andet er kun at bede om problemer.

MVH
Palleba

HansPedersen

Ja herinde er vi tydeligvis enige. Men man ville ønske at medierne selv bekræftede det og meldte klart ud, at nej vi kan ikke håndtere de store begivenheder, der anbefaler vi alm tv-signaler og så er streaming til de få som supplement. Men det tør de jo heller ikke, tværtimod reklamerer de for det modsatte.

tlk

I Tyskland vil Sky kompensere deres kunder efter at sky go og sky ticket fik sort skærm under kampen mellem Bayern-Dortmund.
TDC (Yousee) har mistet mange kunder den sidste tid, pga af Discovery balladen, men så længe man har stort overskud på bundlinjen så er man fuldstændig ligeglad med sine kunder og at en app går ned.